Originele geboortekaartjes

Levering in België & Nederland - Andere landen op aanvraag

Unieke geboortekaartjes met ontwerp op maat


Hierbenik uit Borgerhout maakt unieke geboortekaartjes die je op het lijf geschreven zijn. Unieke designs die perfect bij je passen. Unieke geboortekaartjes bestel je online bij Hierbenik in België. Of je nu een van de geboortekaartjes uit onze collectie kiest of nieuwe kaartjes door ons laat ontwerpen: wij staan voor je klaar! Zo kun je jouw kindje op je eigen manier verwelkomen met een prachtig geboortekaartje.

Bestel je unieke geboortekaartjes online in België

Een écht origineel geboortekaartje, op maat ontworpen – speciaal voor jou en je kleine wonder. Wil jij ook jouw eigen uniek ontwerp? Laat je inspireren en stuur jouw wensen naar ons. Hierbenik creëert een universum vol fantasie zoals jij het voor ogen hebt. Geen gezwoeg en overbodig geklik in een vervelend ontwerpprogramma, wij zorgen ervoor dat je achterover kan leunen terwijl wij je kaartje ontwerpen. We maken er iets bijzonders van en vragen dan nieuwsgierig wat jullie ervan vinden!

Ontdek onze eindeloze mogelijkheden

Heb je een kaartje gezien in onze online collectie, ontworpen in België, dat bijna aan je wensen voldoet, maar nog niet helemaal? Wij passen dit voor je aan totdat het eindresultaat perfect is. Alle geboortekaartjes voldoen aan de volgende factoren:

  • Uniek
  • Volledig te personaliseren
  • Prachtig gedrukt
  • Perfect afgewerkt
  • Kant-en-klaar opgeleverd

Ontdek al onze unieke geboortekaartjes!

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw perfecte geboortekaartjes die je online bij ons in België kan bestellen? Ontdek dan snel onze collectie met speciale geboortekaartjes of laat er eentje op maat ontwerpen voor je nieuwe kindje. Bij ons vind je ongetwijfeld het perfecte kaartje voor je nieuwe spruit.

Originele geboortekaartje laten
ontwerpen?
Vraag je offerte aan! Surf naar onze webshop! Origineel trouwkaartje
kopen?

Origineel geboortekaartje: zo worden onze kaartjes geboren:

Hierbenik Reviews op Google
Robin Caroline
Robin Caroline
12:35 13 Jan 23
Sabine Depoorter
Sabine Depoorter
14:03 25 Jul 22
Valerie was heel beschikbaar en heeft ons kaartje precies gemaakt zoals ik het me had voor gesteld en nog beter.
Marleen Twigt
Marleen Twigt
13:40 13 May 22
Supertof kaartje! Creatief, origineel en volledig naar wens. Ze begrepen snel waar ik naartoe wilde met het kaartje, zijn makkelijk om mee te communiceren, reageren snel en accuraat en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik kan geen minpuntjes bedenken :) Twee geboortekaartjes laten maken en allebei de keren dik tevreden.
Ine Wesemael
Ine Wesemael
22:30 02 Mar 22
Kaartje laten ontwerpen: liep heel vlot en er werd goed rekening gehouden met onze wensen. Heel tevreden over het resultaat, we krijgen ook veel complimenten. Ook heel snel geleverd.
Caroline Geerinck
Caroline Geerinck
09:09 25 Feb 22
Aanrader! Super tevreden over de aanpak, communicatie, kwaliteit, snelheid,...Met een prachtig geboortekaartje als resultaat.
Kay Canoot
Kay Canoot
14:19 24 Feb 22
Dit is het 2e geboortekaartje dat we hebben laten ontwerpen bij hierbenik. Weer helemaal tevreden!
Annelise Bakelants
Annelise Bakelants
10:43 30 Sep 21
De tweede keer dat we een geboortekaartje (en stickers en magneten) lieten ontwerpen en opnieuw supertevreden van het resultaat. We kregen er al erg veel complimenten over.
Joke Van Hevele
Joke Van Hevele
08:35 30 Sep 21
js_loader
Bekijk alle reviews