Originele geboortekaartjes

Levering in België & Nederland - Andere landen op aanvraag

Unieke geboortekaartjes met ontwerp op maat


Hierbenik maakt unieke geboortekaartjes die je op het lijf geschreven zijn. Unieke designs die perfect bij je passen. Unieke geboortekaartjes bestel je online bij Hierbenik in België. Of je nu een van de geboortekaartjes uit onze collectie kiest of nieuwe kaartjes door ons laat ontwerpen: wij staan voor je klaar! Zo kun je jouw kindje op je eigen manier verwelkomen met een prachtig geboortekaartje.

Bestel je unieke geboortekaartjes online in België

Een écht origineel geboortekaartje, op maat ontworpen – speciaal voor jou en je kleine wonder. Wil jij ook jouw eigen uniek ontwerp? Laat je inspireren en stuur jouw wensen naar ons. Hierbenik creëert een universum vol fantasie zoals jij het voor ogen hebt. Geen gezwoeg en overbodig geklik in een vervelend ontwerpprogramma, wij zorgen ervoor dat je achterover kan leunen terwijl wij je kaartje ontwerpen. We maken er iets bijzonders van en vragen dan nieuwsgierig wat jullie ervan vinden!

Originele geboortekaartjes


Origineel geboortekaartje: dát zegt “Hierbenik”!

Even checken: de papfles staat klaar, je luier-skills staan op punt, de eerste kleertjes liggen in de kast. Heb je alles geregeld voor de komst van je kleine wonder? Dan is een origineel geboortekaartje de kers op de taart.

Laat je kindje vanaf het eerste moment z’n stempel drukken op de wereld. In stijl én origineel. Ben je op zoek naar een geboortekaartje, maar vind je niets wat jullie persoonlijkheid écht weerspiegelt? Dan tovert Hierbenik het origineel geboortekaartje op papier zoals jíj het wilt.

Jouw origineel geboortekaartje, gemaakt met véél liefde

Een origineel geboortekaartje maken: het heeft wat weg van opvoeden. Elk ontwerp is uniek en wordt gecreëerd met véél liefde en geduld. Soms bezorgt het ons slapeloze nachten, maar er is geen geboortekaartje waar we niet trots op zijn. En als jij met je gedroomde origineel geboortekaartje de wijde wereld intrekt – wel, daar worden we helemaal warm van.

Een geboortekaartje laten ontwerpen van a tot z? Of liever eentje kiezen uit ons assortiment aan originele geboortekaartjes? Aan jou de keuze. Maak snel kennis met onze unieke stijl in onze webshop. Daar kan je in een-twee-drie jouw origineel geboortekaartje bestellen.

(Oh ja, véél meer informatie vind je op de pagina “Origineel Geboortekaartje”. Daar krijg je het antwoord op al je vragen – nog voor je “babyborrel” kunt zeggen.)

Ontdek onze eindeloze mogelijkheden

Heb je een kaartje gezien in onze online collectie, ontworpen in België, dat bijna aan je wensen voldoet, maar nog niet helemaal? Wij passen dit voor je aan totdat het eindresultaat perfect is. Alle geboortekaartjes voldoen aan de volgende factoren:

  • Uniek
  • Volledig te personaliseren
  • Prachtig gedrukt
  • Perfect afgewerkt
  • Kant-en-klaar opgeleverd

Ontdek al onze unieke geboortekaartjes!

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw perfecte geboortekaartjes die je online bij ons in België kan bestellen? Ontdek dan snel onze collectie met speciale geboortekaartjes of laat er eentje op maat ontwerpen voor je nieuwe kindje. Bij ons vind je ongetwijfeld het perfecte kaartje voor je nieuwe spruit.

Originele geboortekaartje laten
ontwerpen?
Vraag je offerte aan! Surf naar onze webshop! Origineel trouwkaartje
kopen?

Origineel geboortekaartje: zo worden onze kaartjes geboren:

Hierbenik Reviews op Google
Annelise Bakelants
Annelise Bakelants
10:43 30 Sep 21
De tweede keer dat we een geboortekaartje (en stickers en magneten) lieten ontwerpen en opnieuw supertevreden van het resultaat. We kregen er al erg veel complimenten over.
Joke Van Hevele
Joke Van Hevele
08:35 30 Sep 21
Naomi Lako
Naomi Lako
07:32 30 Sep 21
Valerie heeft voor ons het mooiste kaartje ooit gezien ontworpen, volledig naar mijn wens (en ik had er nogal…). Ik vond een waanzinnig mooi kaartje heel belangrijk, en dat hebben we gekregen dankzij Valerie :-) iedereen complimenteert ons ermee. Doel bereikt!
Emmy De Weerdt
Emmy De Weerdt
19:32 12 Apr 21
Uitstekende service en communicatie. Kaartjes worden op maat gemaakt op professionele manier. Heel tevreden van het resultaat en veel complimenten gehad op kaartje.
Gislene Passos
Gislene Passos
10:02 12 Apr 21
We zijn enorm tevreden met het resultaat. Het kaartje is prachtig! Iedereen vond het super mooi.Valerie doet alles wat je vraagt en geef belangrijk tips om je kaart nog mooier te maken. Kwaliteit van de kaart is superbe. Ze worden supersnel geleverd en goed verpakt zodat er geen schade is. De prijs is meer dan eerlijk voor de kwaliteit van de service en product dat je krijgt. Het is zeker een aanrader als je iets speciaals wil voor je kleintje :)
Charlotte Nollet
Charlotte Nollet
08:34 16 Mar 21
Fantastische ervaring! Super professioneel en zeer responsief. Valerie heeft dit hele proces uitstekend begeleid! Ze maakte een uniek kaartje die net datgene weergaf wat ik wilde: iets magisch, prachtig, warm...en zoveel meer. Het kaartje is beter dan ik ooit heb durven dromen. Van vele mensen superleuke reacties gekregen...Ook later voor onze Lou zal dit een speciaal aandenken zijn!Top!Top!Top!
Niels Hubregtse
Niels Hubregtse
17:14 11 Mar 21
We hebben de samenwerking met Valerie als heel positief ervaren en we vonden het erg leuk om zo samen een unieke kaart met onze eigen sfeer te creëren. De begeleiding en service vanuit Valerie was top.
Peggy Huybens
Peggy Huybens
08:08 11 Mar 21
Top service ! Top kwaliteit!Reeds 3 keer mee samengewerkt en dit leverde een prachtige herinnering op.Valerie tekende de gebeboorte kaartjes voor mijn 3 kleinkinderen.We zijn begonnen met een kinderwagen in een bos, toen mijn tweede kleinkind geboren werd was het eerste 1,5 jaar Valerie heeft hem dan bij de kinder wagen getekend, bij de geboorte van mijn 3 de kleinkind heeft ze beide kindjes bij de kinderwagen getekend tot in de kleinste detail!Prachtig gewoon, een dame met uitzonderlijk tekentalent.Dank je wel voor deze prachtige herinnering, de kaartjes waren zeker niet duur maar zijn mij heel waardevol !Mvg peggy
js_loader
Bekijk alle reviews