Geboortekaartjes op maat


Samen een kindje krijgen: het is een onvergetelijk moment. Je hebt lang nagedacht over de naam. De geboortegeschenkjes. De eerste kleertjes. En natuurlijk: hoe je jouw kleine mirakel wilt voorstellen aan familie en vrienden. Een origineel geboortekaartje moet de deur openzwaaien naar een gelukkig leven. Maar waar vind je een creatief geboortekaartje dat écht bij je past?

Maak je geen zorgen – hou die slapeloze nachten dus maar voor ná de geboorte. Hierbenik maakt originele geboortekaartjes die je op het lijf geschreven zijn. Unieke designs die perfect bij je passen. Een écht origineel geboortekaartje, op maat ontworpen – speciaal voor jou en je kleine wonder.

Benieuwd ? vraag nu jouw gratis offerte aan!

Bekijk ook de vaste collectie geboortekaartjes

Het gedroomde geboortekaartje? Op maat laten maken!

Laat je jouw geboortekaartje op maat maken? Dan open je een wereld vol creatieve mogelijkheden. Een prachtige tekening, een onvergetelijke foto… Er zijn geen grenzen aan een geboortekaartje op maat. Alles is bespreekbaar. Hierbenik creëert een universum vol fantasie zoals jij het voor ogen hebt.

Heb je een idee waarop je verder wil bouwen? Wil je een bestaand geboortekaartje uit de vaste collectie laten bewerken?
Hieronder zie je enkele voorbeelden, vertrokken van het kaartje Anna uit de vaste collectie. Het tweede voorbeeld is een variant op het kaartje Sam, het laatste is gebaseerd op het kaartje Joanna.

Of heb je iets in gedachten – maar weet je niet precies hoe je dat moet vertalen naar papier? Geen nood, Hierbenik gaat doordacht te werk. Op basis van jouw voorkeur en jouw verbeelding toveren wij het perfecte geboortekaartje op maat tevoorschijn.

Begin er meteen aan: bestel jouw gratis offerte!

Een geboortekaartje op maat laten maken: hoe werkt het?

Om een uniek geboortekaartje op maat te maken, willen we weten hoe jij je kindje wil verwelkomen. Heerlijk retro of met een flinke scheut magie? Met een wervelwind van kleuren of net sober en puur? We begeleiden je stap voor stap.

Jouw geboortekaartje op maat is altijd:

 • uniek: het design wordt nooit nagemaakt of doorverkocht
 • wat jij ervan verwacht: we creëren precies wat jij voor ogen hebt
 • perfect afgewerkt: wij kennen ons vak en verfijnen zelfs de kleinste details
 • kant-en-klaar opgeleverd: wij regelen alles, van ontwerp tot drukwerk

Kaartjes op maat? Vraag nu jouw gratis offerte aan!

  Je naam

  Je e-mail

  Aantal kaartjes per 10-tal (min.50)

  Formaat kaartje

  Omschrijving van stijl en idee (eventueel een verwijzing naar een kaartje uit de vaste collectie)

  Uitgerekende datum


  Hierbenik Reviews op Google
  HierBenIk Geboortekaartjes
  Excellent
  5.0
  Based on 47 reviews
  review us on
  Valerie ontwierp voor ons een prachtig geboortekaartje. We hadden een idee in ons hoofd maar Valerie maakte het nog beter dan we verwacht hadden. Super vlotte communicatie en geen aanpassing was haar te veel.We kregen veel complimenten over het kaartje. Ook prijs-kwaliteit zit hier prima. Wij weten waar naartoe voor het perfecte geboortekaartje 😉
  We zijn super blij en tevreden met de geboorte kaartjes.Fijn contact met Valerie en het ontwerp van de kaarten gaat in goed overleg.We zouden HierBenIk zeker aanraden!
  Super tevreden over onze mooi geboortekaartjes. Heel veel positieve reacties op ontvangen van familie en vrienden. Een dikke merci!!
  Prachtige kaartjes, hele fijne service. Contact gehouden via mail en snelle respons op vragen. Bestelling netjes, snel en gemakkelijk aangepast nadat wijzelf een foutje hadden gemaakt in het aantal wat we nodig hadden. In 1 woord: geweldig!
  Superblij met onze geboortekaartjes. Duidelijke communicatie, goede prijs en super kwaliteit. Heel veel complimentjes over de geboortekaartjes gekregen.
  Valerie was heel beschikbaar en heeft ons kaartje precies gemaakt zoals ik het me had voor gesteld en nog beter.
  Supertof kaartje! Creatief, origineel en volledig naar wens. Ze begrepen snel waar ik naartoe wilde met het kaartje, zijn makkelijk om mee te communiceren, reageren snel en accuraat en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik kan geen minpuntjes bedenken :) Twee geboortekaartjes laten maken en allebei de keren dik tevreden.
  js_loader