Geboortekaartjes op maat


Samen een kindje krijgen: het is een onvergetelijk moment. Je hebt lang nagedacht over de naam. De geboortegeschenkjes. De eerste kleertjes. En natuurlijk: hoe je jouw kleine mirakel wilt voorstellen aan familie en vrienden. Een origineel geboortekaartje moet de deur openzwaaien naar een gelukkig leven. Maar waar vind je een creatief geboortekaartje dat écht bij je past?

Maak je geen zorgen – hou die slapeloze nachten dus maar voor ná de geboorte. Hierbenik maakt originele geboortekaartjes die je op het lijf geschreven zijn. Unieke designs die perfect bij je passen. Een écht origineel geboortekaartje, op maat ontworpen – speciaal voor jou en je kleine wonder.

Benieuwd ? vraag nu jouw gratis offerte aan!

Bekijk ook de vaste collectie geboortekaartjes

Het gedroomde geboortekaartje? Op maat laten maken!

Laat je jouw geboortekaartje op maat maken? Dan open je een wereld vol creatieve mogelijkheden. Een prachtige tekening, een onvergetelijke foto… Er zijn geen grenzen aan een geboortekaartje op maat. Alles is bespreekbaar. Hierbenik creëert een universum vol fantasie zoals jij het voor ogen hebt.

Heb je een idee waarop je verder wil bouwen? Wil je een bestaand geboortekaartje uit de vaste collectie laten bewerken?
Hieronder zie je enkele voorbeelden, vertrokken van het kaartje Anna uit de vaste collectie. Het tweede voorbeeld is een variant op het kaartje Sam, het laatste is gebaseerd op het kaartje Joanna.

Of heb je iets in gedachten – maar weet je niet precies hoe je dat moet vertalen naar papier? Geen nood, Hierbenik gaat doordacht te werk. Op basis van jouw voorkeur en jouw verbeelding toveren wij het perfecte geboortekaartje op maat tevoorschijn.

Begin er meteen aan: bestel jouw gratis offerte!

Een geboortekaartje op maat laten maken: hoe werkt het?

Om een uniek geboortekaartje op maat te maken, willen we weten hoe jij je kindje wil verwelkomen. Heerlijk retro of met een flinke scheut magie? Met een wervelwind van kleuren of net sober en puur? We begeleiden je stap voor stap.

Jouw geboortekaartje op maat is altijd:

 • uniek: het design wordt nooit nagemaakt of doorverkocht
 • wat jij ervan verwacht: we creëren precies wat jij voor ogen hebt
 • perfect afgewerkt: wij kennen ons vak en verfijnen zelfs de kleinste details
 • kant-en-klaar opgeleverd: wij regelen alles, van ontwerp tot drukwerk

Kaartjes op maat? Vraag nu jouw gratis offerte aan!

  Je naam

  Je e-mail

  Aantal kaartjes per 10-tal (min.50)

  Formaat kaartje

  Omschrijving van stijl en idee (eventueel een verwijzing naar een kaartje uit de vaste collectie)

  Uitgerekende datum

  Hierbenik Reviews op Google
  Sabine Depoorter
  Sabine Depoorter
  14:03 25 Jul 22
  Valerie was heel beschikbaar en heeft ons kaartje precies gemaakt zoals ik het me had voor gesteld en nog beter.
  Marleen Twigt
  Marleen Twigt
  13:40 13 May 22
  Supertof kaartje! Creatief, origineel en volledig naar wens. Ze begrepen snel waar ik naartoe wilde met het kaartje, zijn makkelijk om mee te communiceren, reageren snel en accuraat en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik kan geen minpuntjes bedenken :) Twee geboortekaartjes laten maken en allebei de keren dik tevreden.
  Ine Wesemael
  Ine Wesemael
  22:30 02 Mar 22
  Kaartje laten ontwerpen: liep heel vlot en er werd goed rekening gehouden met onze wensen. Heel tevreden over het resultaat, we krijgen ook veel complimenten. Ook heel snel geleverd.
  Caroline Geerinck
  Caroline Geerinck
  09:09 25 Feb 22
  Aanrader! Super tevreden over de aanpak, communicatie, kwaliteit, snelheid,...Met een prachtig geboortekaartje als resultaat.
  Kay Canoot
  Kay Canoot
  14:19 24 Feb 22
  Dit is het 2e geboortekaartje dat we hebben laten ontwerpen bij hierbenik. Weer helemaal tevreden!
  Annelise Bakelants
  Annelise Bakelants
  10:43 30 Sep 21
  De tweede keer dat we een geboortekaartje (en stickers en magneten) lieten ontwerpen en opnieuw supertevreden van het resultaat. We kregen er al erg veel complimenten over.
  Joke Van Hevele
  Joke Van Hevele
  08:35 30 Sep 21
  Naomi Lako
  Naomi Lako
  07:32 30 Sep 21
  Valerie heeft voor ons het mooiste kaartje ooit gezien ontworpen, volledig naar mijn wens (en ik had er nogal…). Ik vond een waanzinnig mooi kaartje heel belangrijk, en dat hebben we gekregen dankzij Valerie :-) iedereen complimenteert ons ermee. Doel bereikt!
  js_loader