Illustrator nodig?
Hierbenik zorgt voor kleur bij jouw verhaal

Hierbenik is een bureau voor grafische vormgeving in Antwerpen. We ontwerpen niet alleen jouw origineel geboortekaartje of je creatief trouwkaartje. Ook voor de meest uiteenlopende illustraties kan je bij ons terecht.

Zoek je een grafisch vormgever of illustrator voor een kinderboek, een poster, een folder of een campagne? Doe dan een beroep op onze creatieve expertise voor een beklijvend resultaat.

Wil je meer weten of meteen je project bespreken? Vraag snel meer informatie – we zullen het je illustreren.

Hierbenik Reviews op Google
Emmy De Weerdt
Emmy De Weerdt
19:32 12 Apr 21
Uitstekende service en communicatie. Kaartjes worden op maat gemaakt op professionele manier. Heel tevreden van het resultaat en veel complimenten gehad op kaartje.
Gislene Passos
Gislene Passos
10:02 12 Apr 21
We zijn enorm tevreden met het resultaat. Het kaartje is prachtig! Iedereen vond het super mooi.Valerie doet alles wat je vraagt en geef belangrijk tips om je kaart nog mooier te maken. Kwaliteit van de kaart is superbe. Ze worden supersnel geleverd en goed verpakt zodat er geen schade is. De prijs is meer dan eerlijk voor de kwaliteit van de service en product dat je krijgt. Het is zeker een aanrader als je iets speciaals wil voor je kleintje :)
Charlotte Nollet
Charlotte Nollet
08:34 16 Mar 21
Fantastische ervaring! Super professioneel en zeer responsief. Valerie heeft dit hele proces uitstekend begeleid! Ze maakte een uniek kaartje die net datgene weergaf wat ik wilde: iets magisch, prachtig, warm...en zoveel meer. Het kaartje is beter dan ik ooit heb durven dromen. Van vele mensen superleuke reacties gekregen...Ook later voor onze Lou zal dit een speciaal aandenken zijn!Top!Top!Top!
Niels Hubregtse
Niels Hubregtse
17:14 11 Mar 21
We hebben de samenwerking met Valerie als heel positief ervaren en we vonden het erg leuk om zo samen een unieke kaart met onze eigen sfeer te creëren. De begeleiding en service vanuit Valerie was top.
Peggy Huybens
Peggy Huybens
08:08 11 Mar 21
Top service ! Top kwaliteit!Reeds 3 keer mee samengewerkt en dit leverde een prachtige herinnering op.Valerie tekende de gebeboorte kaartjes voor mijn 3 kleinkinderen.We zijn begonnen met een kinderwagen in een bos, toen mijn tweede kleinkind geboren werd was het eerste 1,5 jaar Valerie heeft hem dan bij de kinder wagen getekend, bij de geboorte van mijn 3 de kleinkind heeft ze beide kindjes bij de kinderwagen getekend tot in de kleinste detail!Prachtig gewoon, een dame met uitzonderlijk tekentalent.Dank je wel voor deze prachtige herinnering, de kaartjes waren zeker niet duur maar zijn mij heel waardevol !Mvg peggy
Marjan Gijssels
Marjan Gijssels
16:07 09 Mar 21
Ik heb hier de geboortekaartjes van mijn zoontje en bijhorende stickers besteld. De communicatie verliep zeer vlot en de bestellingen werden snel geleverd.Ook veel complimentjes gekregen over het mooie kaartje :)
Susan Bauwens
Susan Bauwens
15:26 09 Mar 21
Heel erg snel in het antwoorden van mails. Super toffe ontwerpen en snelle levering. Geen enkele vraag is teveel, ook items buiten het assortiment werden zonder problemen besteld. We hebben een tuinbord laten maken met het ontwerp van ons geboortekaartje en dit was ook van topkwaliteit. Wij zijn heel tevreden van Hierbenik!
Sarah Jeurissen
Sarah Jeurissen
13:30 17 Jan 21
Het geboortekaartje dat we op maat lieten maken was helemaal onze smaak en stijl, er werd veel met onze wensen rekening gehouden en bijgepast waar nodig. We hebben ontzettend veel positieve commentaren op de kaartjes gehad, iedereen vond ze mooi. Altijd snel reactie, correcte informatie en goede communicatie.