Illustrator nodig?
Hierbenik zorgt voor kleur bij jouw verhaal

Hierbenik is een bureau voor grafische vormgeving in Antwerpen. We ontwerpen niet alleen jouw origineel geboortekaartje of je creatief trouwkaartje. Ook voor de meest uiteenlopende illustraties kan je bij ons terecht.

Zoek je een grafisch vormgever of illustrator voor een kinderboek, een poster, een folder of een campagne? Doe dan een beroep op onze creatieve expertise voor een beklijvend resultaat.

Wil je meer weten of meteen je project bespreken? Vraag snel meer informatie – we zullen het je illustreren.

Hierbenik Reviews op Google
HierBenIk Geboortekaartjes
Excellent
5.0
Based on 47 reviews
review us on
Valerie ontwierp voor ons een prachtig geboortekaartje. We hadden een idee in ons hoofd maar Valerie maakte het nog beter dan we verwacht hadden. Super vlotte communicatie en geen aanpassing was haar te veel.We kregen veel complimenten over het kaartje. Ook prijs-kwaliteit zit hier prima. Wij weten waar naartoe voor het perfecte geboortekaartje 😉
We zijn super blij en tevreden met de geboorte kaartjes.Fijn contact met Valerie en het ontwerp van de kaarten gaat in goed overleg.We zouden HierBenIk zeker aanraden!
Super tevreden over onze mooi geboortekaartjes. Heel veel positieve reacties op ontvangen van familie en vrienden. Een dikke merci!!
Prachtige kaartjes, hele fijne service. Contact gehouden via mail en snelle respons op vragen. Bestelling netjes, snel en gemakkelijk aangepast nadat wijzelf een foutje hadden gemaakt in het aantal wat we nodig hadden. In 1 woord: geweldig!
Superblij met onze geboortekaartjes. Duidelijke communicatie, goede prijs en super kwaliteit. Heel veel complimentjes over de geboortekaartjes gekregen.
Valerie was heel beschikbaar en heeft ons kaartje precies gemaakt zoals ik het me had voor gesteld en nog beter.
Supertof kaartje! Creatief, origineel en volledig naar wens. Ze begrepen snel waar ik naartoe wilde met het kaartje, zijn makkelijk om mee te communiceren, reageren snel en accuraat en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik kan geen minpuntjes bedenken :) Twee geboortekaartjes laten maken en allebei de keren dik tevreden.
js_loader