Illustrator nodig?
Hierbenik zorgt voor kleur bij jouw verhaal

Hierbenik is een bureau voor grafische vormgeving in Antwerpen. We ontwerpen niet alleen jouw origineel geboortekaartje of je creatief trouwkaartje. Ook voor de meest uiteenlopende illustraties kan je bij ons terecht.

Zoek je een grafisch vormgever of illustrator voor een kinderboek, een poster, een folder of een campagne? Doe dan een beroep op onze creatieve expertise voor een beklijvend resultaat.

Wil je meer weten of meteen je project bespreken? Vraag snel meer informatie – we zullen het je illustreren.

Hierbenik Reviews op Google
Rivke Glijn
Rivke Glijn
1701351885
We zijn super blij en tevreden met de geboorte kaartjes.Fijn contact met Valerie en het ontwerp van de kaarten gaat in goed overleg.We zouden HierBenIk zeker aanraden!
Caitlin Devos
Caitlin Devos
1694769446
Super tevreden over onze mooi geboortekaartjes. Heel veel positieve reacties op ontvangen van familie en vrienden. Een dikke merci!!
lvanrijswijk
lvanrijswijk
1692185288
Prachtige kaartjes, hele fijne service. Contact gehouden via mail en snelle respons op vragen. Bestelling netjes, snel en gemakkelijk aangepast nadat wijzelf een foutje hadden gemaakt in het aantal wat we nodig hadden. In 1 woord: geweldig!
Superblij met onze geboortekaartjes. Duidelijke communicatie, goede prijs en super kwaliteit. Heel veel complimentjes over de geboortekaartjes gekregen.
Robin Caroline
Robin Caroline
1673613358
Valerie was heel beschikbaar en heeft ons kaartje precies gemaakt zoals ik het me had voor gesteld en nog beter.
Marleen Twigt
Marleen Twigt
1652449202
Supertof kaartje! Creatief, origineel en volledig naar wens. Ze begrepen snel waar ik naartoe wilde met het kaartje, zijn makkelijk om mee te communiceren, reageren snel en accuraat en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik kan geen minpuntjes bedenken :) Twee geboortekaartjes laten maken en allebei de keren dik tevreden.
Ine Wesemael
Ine Wesemael
1646260226
Kaartje laten ontwerpen: liep heel vlot en er werd goed rekening gehouden met onze wensen. Heel tevreden over het resultaat, we krijgen ook veel complimenten. Ook heel snel geleverd.
js_loader