Communie & Lentefeest


Communie- & Lentefeest, it’s my party!

Speciale kaartjes voor ieder familiegebeuren!
Of het nu gaat over een Lentefeest,  Eerste communie of Plechtige communie.
Bij deze mijlpaal hoort een mooie kaart.

Pak uit met de meest originele uitnodiging.

Wil jij de meest unieke kaart van de klas? Laat dan een illustratie maken van jezelf, of combineer tekening met foto. Wie weet hou je meer van een strak design met foto. Alles kan, alles mag!

Neem als de bliksem contact op om een ticketje te nemen voor jouw ontwerp op maat!

Kaartjes op maat? Vraag nu jouw gratis offerte aan!

  Je naam

  Je e-mail

  Aantal kaartjes per 10-tal (min.50)

  Formaat kaartje

  Omschrijving van stijl en idee (eventueel een verwijzing naar een kaartje uit de vaste collectie)

  Uitgerekende datum


  Hierbenik Reviews op Google
  HierBenIk Geboortekaartjes
  Excellent
  5.0
  Based on 47 reviews
  review us on
  Valerie ontwierp voor ons een prachtig geboortekaartje. We hadden een idee in ons hoofd maar Valerie maakte het nog beter dan we verwacht hadden. Super vlotte communicatie en geen aanpassing was haar te veel.We kregen veel complimenten over het kaartje. Ook prijs-kwaliteit zit hier prima. Wij weten waar naartoe voor het perfecte geboortekaartje 😉
  We zijn super blij en tevreden met de geboorte kaartjes.Fijn contact met Valerie en het ontwerp van de kaarten gaat in goed overleg.We zouden HierBenIk zeker aanraden!
  Super tevreden over onze mooi geboortekaartjes. Heel veel positieve reacties op ontvangen van familie en vrienden. Een dikke merci!!
  Prachtige kaartjes, hele fijne service. Contact gehouden via mail en snelle respons op vragen. Bestelling netjes, snel en gemakkelijk aangepast nadat wijzelf een foutje hadden gemaakt in het aantal wat we nodig hadden. In 1 woord: geweldig!
  Superblij met onze geboortekaartjes. Duidelijke communicatie, goede prijs en super kwaliteit. Heel veel complimentjes over de geboortekaartjes gekregen.
  Valerie was heel beschikbaar en heeft ons kaartje precies gemaakt zoals ik het me had voor gesteld en nog beter.
  Supertof kaartje! Creatief, origineel en volledig naar wens. Ze begrepen snel waar ik naartoe wilde met het kaartje, zijn makkelijk om mee te communiceren, reageren snel en accuraat en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik kan geen minpuntjes bedenken :) Twee geboortekaartjes laten maken en allebei de keren dik tevreden.
  js_loader