Huwelijkskaartjes op maat


Origineel trouwkaartje: in stijl kiezen voor elkaar

“Trouwen is houden”, zo wordt gezegd. Maar trouwen is ook houden van je originele trouwuitnodiging. Hierbenik ontwerpt originele trouwkaartjes die zelfs het minst romantische hart doen tintelen.

Krijg je het warm van pure grafische vormgeving met zuivere kleuren? Of wil je een prachtige foto laten verwerken in het design? Wij zorgen voor originele trouwkaartjes die je passen als een net gestreken smoking.

Ben je een liefde-op-het-eerste-gezicht-type, vraag dan snel jouw offerte aan voor een origineel trouwkaartje op maat! Bij Hierbenik vind én bestel je het originele trouwkaartje dat je een instant coup de foudre bezorgt.

Benieuwd? Vraag nu jouw gratis offerte aan!

Jouw originele trouwuitnodiging,
ontworpen van a tot z(eleefdennoglangengelukkig)

Trouwen doe je niet van de ene dag op de andere. Je kent elkaar door en door. En je vormt samen een duo dat groter is dan elk individu apart.

Mooi, toch? Laat dat ook zien in je originele trouwuitnodiging! Ontwerp samen met onze grafische vormgever je eigen origineel trouwkaartje van begin tot einde. Zoek naar wat je mooi vindt. Surf op het internet naar voorbeelden die perfect weerspiegelen wat jij wilt uitstralen. En bezorg al deze info aan Hierbenik.

Op basis van jullie voorkeuren tovert Hierbenik een origineel trouwkaartje tevoorschijn waarop je gasten simpelweg geen neen kúnnen zeggen. Natuurlijk wordt je zelf ontworpen originele trouwuitnodiging er eentje om in te kaderen. Het beste bewijs dat jullie liefde voor memorabele resultaten zorgt.

Vraag jouw offerte aan voor een origineel trouwkaartje op maat!

Of heb je iets in gedachten – maar weet je niet precies hoe je dat moet vertalen naar papier? Geen nood, Hierbenik gaat doordacht te werk. Op basis van jouw voorkeur en jouw verbeelding toveren wij het perfecte geboortekaartje op maat tevoorschijn.

Begin er meteen aan: bestel jouw gratis offerte!

Origineel trouwkaartje bestellen: voor trouwers die weten wat ze willen

Je twijfelde er niet aan om ja te zeggen. Omdat je nu eenmaal weet wat je wilt. Herken je jezelf hierin? Perfect! Dan is onze webshop voor jou the place to be.

Ons uitgebreide assortiment aan originele huwelijksuitnodigingen weet je zeker te verleiden. Je vindt er originele huwelijkskaartjes in alle vormen, maten en kleuren. Ze hebben allemaal één ding gemeenschappelijk: ze zijn verdraaid uniek.

Hierbenik kiest voor een eigen aanpak. Eentje die zweert bij creatieve designs, leuke graphics, betoverende kleuren en overtuigende lettertypes. Natuurlijk kan je de originele trouwuitnodiging van jouw keuze nog personaliseren. Hier en daar een ander kleurtje? Of liever de tekst bovenaan? Jij geeft je voorkeur door, wij zorgen ervoor.

Hierbenik brengt je zeker een originele trouwkaart waar je hart sneller van gaat slaan. Bovendien gaan prijs en kwaliteit bij ons hand in hand als een gelukkig getrouwd koppeltje.
Jouw trouwkaartje op maat is altijd:

 • uniek: het design wordt nooit nagemaakt of doorverkocht
 • wat jij ervan verwacht: we creëren precies wat jij voor ogen hebt
 • perfect afgewerkt: wij kennen ons vak en verfijnen zelfs de kleinste details
 • kant-en-klaar opgeleverd: wij regelen alles, van ontwerp tot drukwerk

Vraag jouw offerte aan voor een origineel trouwkaartje op maat!

Kaartjes op maat? Vraag nu jouw gratis offerte aan!

  Je naam

  Je e-mail

  Aantal kaartjes per 10-tal (min.50)

  Formaat kaartje

  Omschrijving van stijl en idee (eventueel een verwijzing naar een kaartje uit de vaste collectie)

  Uitgerekende datum

  Hierbenik Reviews op Google
  Annelise Bakelants
  Annelise Bakelants
  10:43 30 Sep 21
  De tweede keer dat we een geboortekaartje (en stickers en magneten) lieten ontwerpen en opnieuw supertevreden van het resultaat. We kregen er al erg veel complimenten over.
  Joke Van Hevele
  Joke Van Hevele
  08:35 30 Sep 21
  Naomi Lako
  Naomi Lako
  07:32 30 Sep 21
  Valerie heeft voor ons het mooiste kaartje ooit gezien ontworpen, volledig naar mijn wens (en ik had er nogal…). Ik vond een waanzinnig mooi kaartje heel belangrijk, en dat hebben we gekregen dankzij Valerie :-) iedereen complimenteert ons ermee. Doel bereikt!
  Emmy De Weerdt
  Emmy De Weerdt
  19:32 12 Apr 21
  Uitstekende service en communicatie. Kaartjes worden op maat gemaakt op professionele manier. Heel tevreden van het resultaat en veel complimenten gehad op kaartje.
  Gislene Passos
  Gislene Passos
  10:02 12 Apr 21
  We zijn enorm tevreden met het resultaat. Het kaartje is prachtig! Iedereen vond het super mooi.Valerie doet alles wat je vraagt en geef belangrijk tips om je kaart nog mooier te maken. Kwaliteit van de kaart is superbe. Ze worden supersnel geleverd en goed verpakt zodat er geen schade is. De prijs is meer dan eerlijk voor de kwaliteit van de service en product dat je krijgt. Het is zeker een aanrader als je iets speciaals wil voor je kleintje :)
  Charlotte Nollet
  Charlotte Nollet
  08:34 16 Mar 21
  Fantastische ervaring! Super professioneel en zeer responsief. Valerie heeft dit hele proces uitstekend begeleid! Ze maakte een uniek kaartje die net datgene weergaf wat ik wilde: iets magisch, prachtig, warm...en zoveel meer. Het kaartje is beter dan ik ooit heb durven dromen. Van vele mensen superleuke reacties gekregen...Ook later voor onze Lou zal dit een speciaal aandenken zijn!Top!Top!Top!
  Niels Hubregtse
  Niels Hubregtse
  17:14 11 Mar 21
  We hebben de samenwerking met Valerie als heel positief ervaren en we vonden het erg leuk om zo samen een unieke kaart met onze eigen sfeer te creëren. De begeleiding en service vanuit Valerie was top.
  Peggy Huybens
  Peggy Huybens
  08:08 11 Mar 21
  Top service ! Top kwaliteit!Reeds 3 keer mee samengewerkt en dit leverde een prachtige herinnering op.Valerie tekende de gebeboorte kaartjes voor mijn 3 kleinkinderen.We zijn begonnen met een kinderwagen in een bos, toen mijn tweede kleinkind geboren werd was het eerste 1,5 jaar Valerie heeft hem dan bij de kinder wagen getekend, bij de geboorte van mijn 3 de kleinkind heeft ze beide kindjes bij de kinderwagen getekend tot in de kleinste detail!Prachtig gewoon, een dame met uitzonderlijk tekentalent.Dank je wel voor deze prachtige herinnering, de kaartjes waren zeker niet duur maar zijn mij heel waardevol !Mvg peggy
  js_loader