Hierbenik Reviews op Google
HierBenIk Geboortekaartjes
Excellent
5.0
Based on 48 reviews
review us on
We zijn super tevreden met het persoonlijk ontwerpt kaartje gemaakt door Valerie.Familieleden en vrienden zijn enorm enthousiast en geven zelf aan dat het een uniek kaartje is.Ook de aanpak naar het uiteindelijke resultaat verliep zéér vlot, Valerie was hierin zéér geduldig, ook al ging het om details die voor ons aangepast diende te worden.Niks was te veel voor Valérie, respect!Bedankt Valerie!
Valerie ontwierp voor ons een prachtig geboortekaartje. We hadden een idee in ons hoofd maar Valerie maakte het nog beter dan we verwacht hadden. Super vlotte communicatie en geen aanpassing was haar te veel.We kregen veel complimenten over het kaartje. Ook prijs-kwaliteit zit hier prima. Wij weten waar naartoe voor het perfecte geboortekaartje 😉
We zijn super blij en tevreden met de geboorte kaartjes.Fijn contact met Valerie en het ontwerp van de kaarten gaat in goed overleg.We zouden HierBenIk zeker aanraden!
Super tevreden over onze mooi geboortekaartjes. Heel veel positieve reacties op ontvangen van familie en vrienden. Een dikke merci!!
Prachtige kaartjes, hele fijne service. Contact gehouden via mail en snelle respons op vragen. Bestelling netjes, snel en gemakkelijk aangepast nadat wijzelf een foutje hadden gemaakt in het aantal wat we nodig hadden. In 1 woord: geweldig!
Superblij met onze geboortekaartjes. Duidelijke communicatie, goede prijs en super kwaliteit. Heel veel complimentjes over de geboortekaartjes gekregen.
Valerie was heel beschikbaar en heeft ons kaartje precies gemaakt zoals ik het me had voor gesteld en nog beter.
js_loader