Geboortekaartje op maat


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Laat je geboortekaartje op maat maken bij Hierbenik voor een uniek resultaat dat past bij jouw stijl. Onze ontwerper creëert geboortekaartjes met een uniek ontwerp op maat voor jou. Zo weet je zeker dat het design helemaal bij jou en je kleintje past. Een echt origineel geboortekaartje laat je maken door onze grafisch ontwerper.

KURIAKOSE-PETERS | hierbenik.be

Laat een uniek en origineel geboortekaartje op maat maken

Wanneer je weet dat je zwanger bent, kan het voorbereiden beginnen. Dat is een leuke tijd want je hebt geen haast en kan kijken wat bij jullie wensen past. Na 20 weken is het geslacht bekend, als je dat wilt weten natuurlijk. De zoektocht naar een geboortekaartje begint bij de meesten rond deze periode. Wij maken originele geboortekaartjes op maat op basis van jouw wensen. Benieuwd naar onze unieke stijl? Laat je inspireren door ons portfolio. Laat onze ontwerper jouw wensen weten en we gaan met alle liefde aan de slag om het perfecte geboortekaartje op maat te maken.

Geboortekaartjes uit de collectie of een uniek ontwerp van onze grafisch vormgever

Kies voor geboortekaartjes met een uniek ontwerp uit onze vaste collectie of laat een kaartje op maat tekenen door onze grafisch ontwerper. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij gaan met heel veel liefde aan de slag om het perfecte grafisch ontwerp voor jouw geboortekaartjes op te stellen. Wij raden aan om een geboortekaartje uit de collectie één à twee maanden voor de uitgerekende datum online te bestellen. Wil je een geboortekaartje met tekening op maat? Bestel dan minstens twee maanden van tevoren. Zo blijft er voldoende tijd over voor eventuele aanpassingen en voldoet je geboortekaartje aan al je wensen.

Waarom je geboortekaartjes door onze ontwerper laten creëren?

Misschien heb je een goed idee voor een geboortekaartje, maar komt het net niet uit je vingers. Of zie je het in je hoofd perfect voor je, maar is het vinden van een vergelijkbaar bestaand ontwerp lastig. Wij hebben de oplossing! Door je geboortekaartjes door een van onze grafisch ontwerpers te laten creëren, ben je zeker van een origineel en creatief kaartje op maat.

Vertel ons jouw wensen

Weet je al helemaal wat je wilt? Of wil je graag samen met onze grafisch ontwerper kijken naar de mogelijkheden voor het ontwerp van jouw geboortekaartjes? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar valerie@hierbenik.be. Dan maken wij het geboortekaartje dat helemaal past bij jouw wensen. Bij ons ontvang je een gratis eerste proefdruk, zo kun je eventuele wijzigingen altijd nog doorgeven. Mogen wij ook jouw geboortekaartje op maat maken?