Speciale geboortekaartjes


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Neem je vrienden en familie mee in je vreugde en verstuur speciale geboortekaartjes met exclusieve ontwerpen. De geboorte van je kindje is bijzonder, dus waarom kiezen voor een standaard geboortekaartje? Hierbenik uit Borgerhout ontwerpt exclusieve geboortekaartjes voorzien van prachtige designs, en verwelkomt ieder kind op een speciale manier op de wereld dankzij onze originele geboortekaartjes.

Speciale en exclusieve geboortekaartjes voor een warm welkom

Het is een spannend en bijzonder moment om met een geboortekaartje iedereen in te lichten over de geboorte van je kindje. Ook is het leuk om het geboortekaartje bij te houden als aandenken. Ga daarom voor originele of speciale geboortekaartjes die uitdrukken hoe blij je bent met de geboorte. Wij gaan graag voor jou aan de slag om exclusieve of juist grappige geboortekaartjes te ontwerpen die passen bij je gevoel en je baby.

De mogelijkheden voor speciale en grappige geboortekaartjes zijn eindeloos

Niets is ons te gek: van uitbundige kaartjes met foto’s, een creatief geboortekaartje met een dromerige look tot een effen kaartje met de naam van de pasgeborene in sierlijke letters. Wij ontwerpen het allemaal! Ook grappige geboortekaartjes of leuke kaartjes met dieren behoren tot de mogelijkheden. Onze speciale geboortekaartjes zijn:

  • Volledig te personaliseren
  • Perfect afgewerkt
  • Prachtig gedrukt
  • Kant-en-klaar op te leveren

Hoe maken wij exclusieve geboortekaartjes?

Hierbenik maakt exclusieve en originele geboortekaartjes die jou op het lijf geschreven zijn. Vul het contactformulier in en vraag een persoonlijke offerte aan. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie van ons. Hierna ontvangen wij graag een e-mail met je wensen: vertel ons welke stijl de geboortekaartjes moeten hebben, welke kleuren je mooi vindt en welke tekst erop moet komen. Heb je voorbeelden van speciale geboortekaartjes die je bijzonder aanspreken? Laat ze ons zien! Aan de hand van jouw input gaan wij creatief aan de slag en tekenen we de grote lijnen van het geboortekaartje uit. Binnen zeven werkdagen ontvang je het eerste ontwerp. Met behulp van jouw feedback schaven wij alles bij tot het 100% naar wens is. Ben je 100% tevreden? Dan kunnen de exclusieve of grappige geboortekaartjes worden besteld.

Wij staan open voor de wildste ideeën

Ben je als ouders zelf creatief aangelegd, en heb je allerlei ideeën in je hoofd voor een bijzonder geboortekaartje? Laat het ons weten! Wij nemen je voorstellen graag mee en verwerken deze zo goed mogelijk in het uiteindelijke ontwerp. Waar je ook voor kiest, wanneer je bij ons je geboortekaartje samenstelt, ben je altijd verzekerd van een bijzonder en creatief aandenken.

Begin op tijd voor het mooiste resultaat!

Om er zeker van te zijn dat je helemaal tevreden bent met het ontwerp van de originele of juist grappige geboortekaartjes, raden wij aan om ongeveer twee maanden voor de uitgerekende datum een offerte aan te vragen. Zo is er voldoende tijd om eventuele aanpassingen aan te brengen. Bekijk voor meer informatie over de speciale geboortekaartjes onze FAQ of stuur een e-mail met je vraag naar valerie@hierbenik.be. Je bereikt ons ook via het contactformulier.