Geboortekaartje met dieren


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Een geboortekaartje met dieren valt bij iedereen in smaak en is de perfecte manier om jouw nieuwe spruit te introduceren aan familie en vrienden. De collectie van Hierbenik zit vol schattige geboortekaartjes met dieren. Hiermee kondig je de komst van jouw kleintje met een leuk kaartje aan. Lees verder en ontdek de mogelijkheden!

Een lief geboortekaartje met schattige dieren

Wat voor geboortekaartje met dieren wil jij graag voor jouw kindje? Een grappig geboortekaartje met een beer op een fiets of juist een schattig kaartje met een konijntje en vlinders? Of wat dacht je van een geboortekaartje van een giraf die net zo nieuwsgierig is als jouw baby? De keuze is aan jou. In onze collectie vind je meerdere prachtige kaartjes met dieren. Hiertussen vind je prachtige kaartjes voor tweelingen, jongens en meisjes. Vind je in ons aanbod niet het geboortekaartje met dieren dat je zoekt? Had je bijvoorbeeld een geboortekaartje met een andere beer of een ander soort diertje in gedachten? Dan kun je het ontwerp van een kaartje door ons aan laten passen. Of laat een geboortekaartje met een tekening van dieren ontwerpen door onze grafisch ontwerpers. Dan wordt het ontwerp volledig aan jouw wensen aangepast en ontvang je een uniek geboortekaartje.

Bestel een origineel geboortekaartje

Wil je een geboortekaartje met dieren op maat laten maken? Of kies je er liever een uit onze collectie? De keuze is aan jou, want het is allebei mogelijk. Bestel de kaarten uit de collectie eenvoudig in onze webshop. Voor een kaartje op maat neem je contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar valerie@hierbenik.be. Ook wanneer je vragen hebt, kun je ons een e-mail sturen. Voor antwoorden op veelvoorkomende vragen raadpleeg je het best onze FAQ.