Geboortekaartje met dieren


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Een geboortekaartje met dieren doet het altijd goed en is de perfecte manier om je kleine spruit te introduceren aan familie en vrienden. De collectie van Hierbenik zit vol wondermooie geboortekaartjes met dieren. Hiermee kondig je de komst van jouw kleintje aan op een passende manier. Lees verder en ontdek hoe je de perfecte geboortekaartjes met dieren samenstelt, helemaal op maat van jou en je baby.

Een lief geboortekaartje met je favoriete dieren

Welke dieren laat jij schitteren op de geboortekaartjes van je baby? Ga voor een grappig kaartje met een beer op een fiets of kies voor een schattige variant met een konijn met een vlinder op zijn neus. Of wat dacht je van een geboortekaartje met een hertje, dat net zo lief en onschuldig kijkt als jouw baby? De keuze is aan jou. In onze collectie vind je meerdere prachtige geboortekaartjes met dieren terug. Je vindt er originele kaartjes voor tweelingen, jongens en meisjes. Vind je in ons aanbod niet het geboortekaartje met dieren dat je zoekt? Wij passen alle kaartjes aan naar wens. Je kunt er ook voor kiezen om een volledig nieuw geboortekaartje inclusief originele tekening van dieren te laten ontwerpen door onze grafische ontwerpers.

Bestel een origineel geboortekaartje voor je baby

Wil je een geboortekaartje met dieren op maat laten maken? Laat ons weten welke dieren jij op je geboortekaartjes wenst. Hierbenik zet je ideeën graag om in werkelijkheid. Of kies eenvoudig een bestaand geboortekaartje uit onze collectie. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar valerie@hierbenik.be. Antwoorden op veelvoorkomende vragen vind je terug in onze FAQ.