Geboortekaartje met olifant


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Bij Hierbenik ontwerpen we met veel plezier een geboortekaartje met olifant voor je baby. Of je nu houdt van een sober of kleurrijk design, bij ons vind je beslist iets naar wens. Wij specialiseren ons in originele, zelfontworpen geboortekaartjes voor aanstaande ouders. Ben je zwanger van een jongen, meisje of misschien wel een meerling, en ben je nog op zoek naar het perfecte kaartje? Bekijk dan onze uitgebreide collectie!

Kies voor een authentiek geboortekaartje met olifant

Ben jij helemaal fan van olifanten of lijkt een olifant je het perfecte dier om het geboortekaartje van je kindje mee te illustreren? Dan vind je in onze collectie verschillende kaartjes met de afbeelding van dit prachtige dier. Denk bijvoorbeeld aan een amusant kaartje met een olifant op de fiets. Wil je toch wat veranderingen doorvoeren aan een van onze kaartjes of heb je liever een gepersonaliseerd geboortekaartje waar je zelf kiest welke rol het dier speelt op de kaart? We maken graag een kaartje op maat van je wensen! Heb je graag een ontwerp met andere dieren? Ook dat kan. Zo bieden we je onder andere kaartjes aan met:

Ook andere thema’s komen aan bod, waaronder sprookjesfiguren en retrodesigns. Kortom, dat perfecte kaartje scoor je zeker bij Hierbenik!

Vertel ons over jouw perfecte kaartje

Laat ons weten hoe jouw perfecte geboortekaartje met olifant eruitziet, dan gaan we meteen voor je aan de slag. Vertel ons je wensen en vraag een offerte aan door een e-mail te sturen naar valerie@hierbenik.be. Bekijk zeker ook de FAQ-pagina met antwoorden op veelgestelde vragen.