De prijs van onze geboortekaartjes


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Natuurlijk weet je graag de prijs van geboortekaartjes voor je deze bestelt. Bij Hierbenik is de prijs afhankelijk van het type kaartje dat je kiest. Bij ons vind je namelijk originele kaartjes uit het vaste assortiment, maar je kunt ook kiezen om een kaartje op maat te laten maken. De prijs van deze kaartjes wordt aan de hand van een offerte opgesteld zodat je deze op voorhand duidelijk weet. Lees verder en ontdek hoe we de kost bepalen voor jouw babykaartjes.

Wat bepaalt de prijs van onze geboortekaartjes?

Wil je graag geboortekaartjes door ons laten maken en ben je benieuwd naar de prijs hiervan? De prijzen verschillen per geboortekaartje. Geboortekaartjes van Hierbenik zijn uniek, origineel en hebben een eigen designstijl. Met onze geboortekaartjes laat je iedereen op een unieke wijze weten dat je kindje geboren is. Je kiest bij ons uit de vaste collectie of je kiest ervoor op kaartjes op maat te laten maken. Prijzen voor een geboortekaartje uit het vaste assortiment vind je bij het kaartje zelf. Prijzen voor een kaartje op maat worden bepaald door middel van een offerte. Bekijk daarom onze collectie in de webshop of vraag gemakkelijk een offerte aan.

Vraag een gratis eerste proefdruk aan

In onze webshop vind je een groot assortiment aan geboortekaartjes. Wil je graag kijken of je een kaartje leuk vindt? Dan kun je het kaartje met de naam van jouw kindje gratis in jouw mailbox ontvangen. Zo krijg jij een goede eerste indruk hoe de kaartjes eruit komen te zien. Is het ontwerp helemaal wat jij wilt en ben je benieuwd naar de prijs van de geboortekaartjes? Vraag dan meteen een offerte aan. Wij staan voor je klaar! Voor vragen kun je onze FAQ bekijken, het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar valerie@hierbenik.be.