De prijs van onze geboortekaartjes


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Natuurlijk weet je graag de prijs van geboortekaartjes voor je deze bestelt. Bij Hierbenik is de prijs afhankelijk van het type kaartje dat je kiest. Bij ons vind je namelijk originele kaartjes uit het vaste assortiment, maar je kunt ook kiezen om een kaartje op maat te laten maken. De prijs van deze kaartjes wordt aan de hand van een offerte opgesteld zodat je deze op voorhand duidelijk weet. Lees verder en ontdek hoe we de kost bepalen voor je geboortekaartjes.

Wat bepaalt de prijs van onze geboortekaartjes?

Wil je graag geboortekaartjes door ons laten maken en ben je benieuwd naar de prijs hiervan? De prijzen verschillen per geboortekaartje. Geboortekaartjes van Hierbenik zijn authentiek, origineel en hebben een eigen designstijl. Bij ons vind je romantische, retro, sobere, kleurrijke en strakke kaartjes. Met onze geboortekaartjes laat je iedereen op een unieke wijze weten dat je kindje geboren is. Je kiest bij ons uit de vaste collectie of je kiest ervoor op kaartjes op maat te laten maken. De prijs voor een geboortekaartje uit het vaste assortiment vind je bij het kaartje zelf. Prijzen voor een kaartje op maat worden bepaald door middel van een offerte. Bekijk daarom onze collectie in de webshop of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een gratis proefdruk aan

In onze webshop vind je een groot assortiment aan geboortekaartjes. Wil je graag kijken of je een kaartje leuk vindt? Dan kun je het kaartje met de naam van je baby gratis in jouw mailbox ontvangen. Zo krijg je een goede eerste indruk van hoe de kaartjes eruit komen te zien. Is het ontwerp helemaal naar wens en wil je graag een exacte prijs ontvangen? Vraag dan meteen een offerte aan door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar valerie@hierbenik.be. Voor vragen kun je ons bereiken via dezelfde kanalen. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze FAQ. Hier vind je mogelijk al een antwoord op je vraag.