Ieder design van onze geboortekaartjes is uniek


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Ben je op zoek naar een uniek design voor de geboortekaartjes van je baby? Bij Hierbenik uit Borgerhout kies je uit een groot assortiment aan diverse en unieke designs en bestel je deze gemakkelijk online. We helpen je graag een stijlvol geboortekaartje te vinden om je kindje aan de wereld voor te stellen.

In ons uitgebreide assortiment vind je beslist een design voor je geboortekaartjes

Speciale geboortekaartjes en unieke designs die echt bij jou passen: dat vind je bij Hierbenik. Zo laat je iedereen in een passende stijl weten dat jouw kindje geboren is. In ons assortiment vind je een groot aanbod met bestaande ontwerpen voor meisjes en jongens. Elk geboortekaartje is uniek en gecreëerd met veel liefde en geduld, met een stijlvol resultaat tot gevolg. Mede daardoor zijn wij trots op elk kaartje dat wij maken. Wil je geboortekaartjes met een uniek design laten maken voor de geboorte van je kleine spruit? Dan maken we graag een stijlvol geboortekaartje op maat!

Bekijk onze webshop en vraag gemakkelijk een offerte aan

Een vlinder-, sprookjes- of hertjesthema? Of toch liever iets anders? In het uitgebreide assortiment van Hierbenik vind je veel geboortekaartjes, ieder met hun eigen unieke design. Maak snel kennis met de pareltjes in onze webshop en zoek een stijlvol en origineel geboortekaartje uit. Ben je benieuwd naar hoe de geboortekaartjes eruitzien met de naam van jouw kindje erop? Vraag dan gratis een eerste proefdruk aan. Heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bekijk onze FAQ met veelgestelde vragen.