Strak geboortekaartje


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Laat je niet misleiden door de vele kleurrijk geïllustreerde ontwerpen; ook voor een strak geboortekaartje ben je bij Hierbenik uit Borgerhout op de juiste plaats. Als ouder bepaal je volledig zelf hoe het geboortekaartje eruit komt te zien. Ben je fan van een van onze illustraties, en wil je deze als blikvanger op je verder minimalistische kaartje plaatsen? Dat kan perfect! Of kies ervoor om het geboortekaartje vrij te houden van enige frulletjes, en kies voor subtiele kleuren met de naam van je kind in een glansrol.

Een strak geboortekaartje hoeft niet saai te zijn

Een kleuraccent of subtiele illustratie geeft ieder kaartje een speels karakter en valt door zijn eenvoud extra op. Speel met kleuren en vormen en creëer een strak maar mooi geboortekaartje. Hierbenik uit Borgerhout ontwerpt unieke geboortekaartjes. Onze kaartjes worden nooit nagemaakt noch doorverkocht. Onze werkwijze kenmerkt zich door zijn persoonlijke en uiterst professionele karakter. Of je nu kiest voor een van onze bestaande ontwerpen en deze naar je smaak aanpast, of door ons een volledig nieuw design laat tekenen; wij halen alles uit de kast voor een optimale klanttevredenheid.

Heet je baby welkom op de wereld met een authentiek kaartje

Heb je een strak geboortekaartje gevonden in onze webshop waar je helemaal weg van bent? Super! Bepaal welke afmetingen en welke tekst je op het kaartje wil, en bestel ze eenvoudig online. Wil je liever starten vanaf nul? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of stuur een e-mail naar valerie@hierbenik.be. Ook voor vragen zijn we altijd bereikbaar via deze kanalen.