Geboortekaartje met eekhoorn


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Zoek je een geboortekaartje met een prachtige tekening van een eekhoorn om de geboorte van je kindje aan te kondigen? Dan zit je zeker goed bij Hierbenik! Bij ons vind je exclusieve geboortekaartjes met diertjes die bijna net zo schattig zijn als je pasgeboren kindje. Ontdek snel het perfecte kaartje voor je kleine spruit!

Voeg een dosis schattigheid toe aan je geboortekaartje dankzij een eekhoorn

Bijna niets is zo schattig als een eekhoorn, behalve je pasgeboren baby natuurlijk! Een geboortekaartje met een eekhoorn is daarom de perfecte manier om de geboorte bekend te maken bij familie en vrienden. Hierbenik maakt unieke kaartjes met dieren, voor zowel jongens als meisjes. Elk kaartje in onze collectie is getekend in onze unieke stijl en voorzien van een betekenisvolle of grappige tekening. Vind je niet helemaal wat je zoekt in de collectie? Laat dan een geboortekaartje met eekhoorn of ander design op maat maken. We gaan met hart en ziel aan de slag voor jouw perfecte kaartje!

Vind het perfecte kaartje in onze collectie

Zoek niet verder naar een schattig geboortekaartje met eekhoorn voor je kindje; bekijk de uitgebreide collectie originele kaartjes van Hierbenik. Wil je een kaartje op maat? Vraag dan meteen een offerte aan, zodat je een idee krijgt van de totale kostprijs. Heb je nog overige vragen? Stel ze via het contactformulier of stuur een e-mail naar valerie@hierbenik.be.