Dit kaartje voor geboorte met eigen ontwerp heeft al vele harten sneller doen slaan! De cuteness van dieren werken op een of andere manier op het gemoed van de medemens. Dat merkte ik al eerder bij andere ontwerpen met diertjes zoals het kaartje Anna uit het vaste aanbod geboortekaartjes, maar ook het kaartje op maat ontworpen voor Ida krijgt belangstelling van dierenliefhebbers!

Hoe we het ook draaien of keren, hertjes zijn ongetwijfeld getalenteerde hartebrekers. Ze zijn fragiel en aaibaar en kijken je aan met grote kwetsbare ogen. Denk maar aan de bekendste der hertjes: Bambi. Disney kreeg het voor mekaar om bioscoopzalen uit te verkopen voor een moederloos hertje. Gelukkig kwam het goed met Bambi!

Acrobatentoeren

Geen brave Bambi in dit kaartje maar wel een ondeugend jong hert dat samen met vriend Konijn nieuwsgierig in het mandje van een pasgeboren baby kijkt. Iedereen zag wel eens een hilarisch YouTube filmpje van een hond en een kat die samen een geniaal plan smeden om de bovenste kastdeur in samenwerkingsverband open te krijgen en zo de beste snoepjes weten te bemachtigen. (Soms bedenken ze ook een ingenieus anti-diefstal plan). Ook in dit kaartje ontstond er spontaan een samenwerking in team. Een stevig fundament van het vierpotig hertenjong met daarop het snuffel-nieuwsgierige konijn die nauwelijks aan het mandje kan reiken. Van acrobatentoeren en evenwichtsoefeningen gesproken!

Geen Bambi, wel een sprookje

Door het dromerige decor, de bloemetjes in de weide en een vogelnestje waarin reeds bij valavond de sfeerverlichting is aangestoken, kom je al snel in een sprookjeswereld. De hemel is een kleurenpalet van enkele onmisbare tinten die feilloos overlopen in elkaar. Door de wolken heen kan je al een zweem van sterretjes bespeuren. De veldbloemen laten zich nog even zien alvorens ze opkramen en sluiten voor de avond. Door de sfeer van de schemering is de belichting warm en behaaglijk.

Een kaartje om bij weg te dromen, net zoals de baby in het mandje doet.

Wil je meer info weten over een geboortekaartje op maat? Neem dan contact op !

– Liefs, Valerie –