Een ontwerp voor een uniek geboortekaartje brengt altijd een verhaal mee. Vandaag vertel ik het verhaal van Stan. Het relaas van Stan neemt je mee de oceaan in, waar het water helder is en een walvis een vrolijk verhaal vertelt. Trek je duikpak aan en zet je snorkel op, want de zee geeft een van haar geheimen prijs.

Ontwerp voor een geboortekaartje met natte voetjes

De zilte zee vertelt een verhaal en een zachte zeebries brengt het tot bij ons. Verkondigd door de meest montere walvis der zeeën: Stan kwam in deze wereld. De onderwaterwereld leeft op en viert feest. Felgekleurde scholen vissen zwemmen in het rond en bewegen in één mooi geheel. Twee clownvisjes zwemmen even dichterbij om het nieuws te verifiëren: “Grote avonturen beginnen klein”, het maakt hen zelfzeker; er is hoop voor hen.

Opgewekte kleuren bepalen de sfeer

In dit feestelijke kaartje brengen niet alleen de vissoorten, maar ook de kleuren de ambiance mee. De mooie blauwe- en turquoise tinten van de oceaan zijn helder en fris. De gekleurde visjes zorgen voor een mooie schakering van een uitgebreid kleurenpalet. Het perspectief oogt een beetje speciaal: in het ontwerp zie je wat zowel boven, als onder zee zich afspeelt. Maar dat maakt het net zo speciaal, er wordt veel meer verteld en de kleurschakeringen zijn uitgebreider. Het is niet enkel een zeezicht maar ook een onder-zeespiegel-zicht.

Laat jouw geboortekaartje ontwerpen

Wil jij ook een geboortekaartje op maat? Weet jij al hoe je het verhaal gaat dat de geboorte van jouw kindje verkondigt maar kan je het niet uitvoeren? In dat geval wil ik je graag helpen. Stuur me een mailtje en vertel jouw verhaal, en hoe je het wil verwezenlijken. Hou je van een bepaalde stijl of kunstenaar? Heb je ergens een geboortekaartje gezien maar mag het wat persoonlijker? Vertel het me allemaal en samen creëren we een kaartje dat helemaal het verhaal van jou en je kindje brengt.

Meer geboortekaartjes op maat kan je hier vinden.

–  Schip ahoi! Groetjes, Valerie –