[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een geboortekaartje met een hert als illustratie spreekt duizend woorden. Het verlichte bos, het fragiele hertje op de voorgrond, snuffelend aan de pasgeboren baby, de stoere coole vos die op z’n gemak nieuwsgierig komt aangelopen. Vrolijke vogels en vlinders die hun geluksgevoel niet kunnen verbergen want… een kindje is geboren! Een illustratie met duizend sterke woorden. Dat wil je hebben voor jouw geboortekaartje, een liefdevol maar krachtig beeld dat alles in een oogopslag omschrijft.

Laten we daaraan denken bij dit geboortekaartje boordevol dieren. Want dat is toch wat we de wereld willen insturen? Een liefdevol verhaal met vertederende dieren die waken over het kleine kindje. Daarnaast kan je dit kaartje laten aanpassen naar jouw eigen omgeving: wil je liever jouw huisdieren erin verwerkt in plaats van die gekke vos? Of een overleden dier of dierbare? Dat kan! Contacteer ons!
Spreken de kleuren je niet aan, of passen ze niet in de het seizoen waarin jouw baby geboren wordt? Dan kunnen we in overleg een kaartje maken dat helemaal naar jouw smaak wordt omgetoverd. Jij bepaalt dus mee hoe jouw kaartje eruit zal zien, jij ontwerpt het mee.

Ben je helemaal weg van dit geboortekaartje met hert?

Kan je je helemaal vinden in het verhaal hierboven? Dan is dit geboortekaartje iets voor jou. En vooral: voor jouw toekomstig kindje (of pasgeborene), klaar om de (dieren) wereld te ontdekken!

Het geboortekaartje ‘Anna’ kan je nu bestellen![/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1506768339259{background-color: #deedeb !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text]

Heb je een voorbeeld waarop je verder wil bouwen? Wil je een bestaand geboortekaartje laten bewerken?
Misschien wil je jouw huisdier erin verwerken? Dat is allemaal mogelijk.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][basel_gallery images=”38487,38327,37997,36367″ view=”grid” spacing=”10″ columns=”6″ caption=”” img_size=”medium”][vc_empty_space height=”15px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]En dat voor elks wat wils:

  • Recto-verso geprint of dubbelgevouwen.
  • Op mat papier of enkelvoudig karton, voorkant mat glanzend en de achterkant eveneens mat.
  • Exact zoals deze illustratie of aangepast aan jouw voorkeur (met meer of minder dieren of andere personages die meer bij jouw gezin passen).

Meer vragen of specifieke wensen? Contacteer ons gerust! Zoals de dieren in het bos: we helpen je graag verder.

 

Vraag hier alvast jouw gratis proefversie van het kaartje ‘Anna’ aan!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]