[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fotomagie! Foto-ma-wat?

Heb je een foto waarvan je vindt dat je er echt ge-wel-dig opstaat, maar die helaas ontsiert wordt door een minder fraaie rode vrachtwagen op de achtergrond die volledig vloekt met de kleur van jouw kleedje?

Of wil je graag een gezinsfoto maar ontbreekt er een dierbare die niet kan mankeren? Dan kan je beroep doen op onze FotoMagie. We bewerken het beeld tot jij de ultieme foto hebt waar je mee wil pronken in jouw huiskamer.

Op basis van enkele foto’s maken we een compilatie, een samenstelling tot één beeld. Heb je graag dat het een tikkeltje meer magie mag hebben, dan zorgen we voor de juiste sfeer. Wil je de kleuren liever wat feller, meer vintage of bohemian, dan bewerken we het naar wens!

Ideaal voor toepassingen op geboortekaartjes, huwelijkskaarten, kerstkaarten of voor een mooi beeld in jouw woonkamer![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1506770353005{background-color: #deedeb !important;}”][vc_column][vc_column_text]

FotoMagie in de kijker: Ellis.

Mijn kleine buurmeisje Ellis is zot op konijnen, omdat ze zacht en schattig zijnZe heeft haar naam dan nog een beetje mee:  Alice (Ellis) – in -Wonderland. Een beeldbewerking met een wit konijn kon ik dus niet laten liggen!

In mijn achterhoofd had ik een warme dag in gedachten, voldoende warm om met de voetjes in het water te baden. Een mooie natuurlijke omgeving met knappe cliffs en rotsen, waar de zon op het middaguur op het hoogste punt staat, leek me een ideale droomomgeving. Een zacht briesje, de geur van de zee, de smaak van zout water en een schreeuw van een zeemeeuw op de achtergrond… Zijn jullie mee? Daarbij een close encouter van Ellis en het witte konijn.

Kijk nu even mee hoe dat in z’n werking gaat…

Stap voor stap naar het perfecte beeld.

1. Wij maken een ruwe fotoschets, om op die manier een idee van het beeld te vormen. In eerste instantie ziet er dat niet geweldig uit, het is een collage van verschillende beelden. Ellis staat nog niet effectief met de voetjes in het water, maar de sfeer van de zee is al voelbaar![/vc_column_text][vc_single_image image=”40357″ img_size=”large”][vc_column_text]2. Daarna brengen we het samen tot één geheel. Licht en schaduw brengen jouw ontwerp tot leven. Ellis en het konijn staan op de juiste plaats, de belichting klopt en er gebeurt een versmelting tot 1 beeld.[/vc_column_text][vc_single_image image=”40283″ img_size=”large”][vc_column_text]3. Maar we voelen ons vrolijk vandaag en willen het beeld kleurrijker.

Hieronder kan je het levendige resultaat bewonderen.[/vc_column_text][vc_single_image image=”40358″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1506771188902{background-color: #1aada3 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Interesse in zo’n Fotomagisch beeld: bestel jouw gratis offerte!

[/vc_column_text]

  Je naam

  Je e-mail

  Aantal kaartjes per 10-tal (min.50)

  Formaat kaartje

  Omschrijving van stijl en idee (eventueel een verwijzing naar een kaartje uit de vaste collectie)

  Uitgerekende datum


  [/vc_column][/vc_row]