Hoe werkt het?

We kiezen samen een speelse locatie en sturen een fotograaf die richting uit. Jij zorgt voor de hoofdpersonages. We kiezen een thema op basis van jouw idee of verzinnen iets nieuws op maat. Some magic en hopla! Jouw fantasievolle kaartje, canvas of poster vind je (na jouw goedkeuring uiteraard) in je bus.

Ben je zelf handig met een fototoestel? Heb je een topbeeld gemaakt waarvan je wil vertrekken? Dan bekijken we samen of resolutie en belichting kloppen en zien we of we daar verder mee kunnen gaan.

Het perfecte idee?

Heb je iets in gedachten – maar weet je niet precies hoe je dat moet vertalen naar papier? Geen nood, Hierbenik gaat doordacht te werk. Op basis van jouw voorkeur en jouw verbeelding toveren wij het perfecte beeld tevoorschijn.

Zo ontstaat er magie! Stap per stap.

Jij speelt de hoofdrol in dit verhaal. Laten we eens kijken hoe zo’n magisch beeld ontstaat.

1. Vertel ons wat je graag wil. Welke sfeer je wil creëren, welk decor je in wil verschijnen.

2. Wij bezorgen je een ruwe fotoschets. Zo kan je al een idee van het beeld vormen. In eerste instantie ziet er dat niet geweldig uit, het is een slechte collage van verschillende beelden.

Hoe werkt FotoMagie? stap per stap

3. Keur je de fotocompilatie goed? Dan brengen we het samen tot één geheel. Licht en schaduw brengen jouw ontwerp tot leven.

fotografie beeldbewerking foto manipulatie meisje met konijn

4. Misschien wil je de kleur wel warmer, het contrast groter, of een vintage boho look… Dat werken we dan af tot in de fijnste details.

Ziezo. Geen moeilijke filmrol, toch? Je beeldbewerking maken is simpel, helder én niet duur.
Ideaal om de hoofdrol te spelen in jouw huwelijksuitnodigingnieuwjaarskaartcommunie– of lentefeest uitnodiging, … of gewoon voor jezelf te verwennen!

Begin er meteen aan: bestel jouw gratis offerte!

  Je naam

  Je e-mail

  Aantal kaartjes per 10-tal (min.50)

  Formaat kaartje

  Omschrijving van stijl en idee (eventueel een verwijzing naar een kaartje uit de vaste collectie)

  Uitgerekende datum

  Hierbenik Reviews op Google
  Emmy De Weerdt
  Emmy De Weerdt
  19:32 12 Apr 21
  Uitstekende service en communicatie. Kaartjes worden op maat gemaakt op professionele manier. Heel tevreden van het resultaat en veel complimenten gehad op kaartje.
  Gislene Passos
  Gislene Passos
  10:02 12 Apr 21
  We zijn enorm tevreden met het resultaat. Het kaartje is prachtig! Iedereen vond het super mooi.Valerie doet alles wat je vraagt en geef belangrijk tips om je kaart nog mooier te maken. Kwaliteit van de kaart is superbe. Ze worden supersnel geleverd en goed verpakt zodat er geen schade is. De prijs is meer dan eerlijk voor de kwaliteit van de service en product dat je krijgt. Het is zeker een aanrader als je iets speciaals wil voor je kleintje :)
  Charlotte Nollet
  Charlotte Nollet
  08:34 16 Mar 21
  Fantastische ervaring! Super professioneel en zeer responsief. Valerie heeft dit hele proces uitstekend begeleid! Ze maakte een uniek kaartje die net datgene weergaf wat ik wilde: iets magisch, prachtig, warm...en zoveel meer. Het kaartje is beter dan ik ooit heb durven dromen. Van vele mensen superleuke reacties gekregen...Ook later voor onze Lou zal dit een speciaal aandenken zijn!Top!Top!Top!
  Niels Hubregtse
  Niels Hubregtse
  17:14 11 Mar 21
  We hebben de samenwerking met Valerie als heel positief ervaren en we vonden het erg leuk om zo samen een unieke kaart met onze eigen sfeer te creëren. De begeleiding en service vanuit Valerie was top.
  Peggy Huybens
  Peggy Huybens
  08:08 11 Mar 21
  Top service ! Top kwaliteit!Reeds 3 keer mee samengewerkt en dit leverde een prachtige herinnering op.Valerie tekende de gebeboorte kaartjes voor mijn 3 kleinkinderen.We zijn begonnen met een kinderwagen in een bos, toen mijn tweede kleinkind geboren werd was het eerste 1,5 jaar Valerie heeft hem dan bij de kinder wagen getekend, bij de geboorte van mijn 3 de kleinkind heeft ze beide kindjes bij de kinderwagen getekend tot in de kleinste detail!Prachtig gewoon, een dame met uitzonderlijk tekentalent.Dank je wel voor deze prachtige herinnering, de kaartjes waren zeker niet duur maar zijn mij heel waardevol !Mvg peggy
  Marjan Gijssels
  Marjan Gijssels
  16:07 09 Mar 21
  Ik heb hier de geboortekaartjes van mijn zoontje en bijhorende stickers besteld. De communicatie verliep zeer vlot en de bestellingen werden snel geleverd.Ook veel complimentjes gekregen over het mooie kaartje :)
  Susan Bauwens
  Susan Bauwens
  15:26 09 Mar 21
  Heel erg snel in het antwoorden van mails. Super toffe ontwerpen en snelle levering. Geen enkele vraag is teveel, ook items buiten het assortiment werden zonder problemen besteld. We hebben een tuinbord laten maken met het ontwerp van ons geboortekaartje en dit was ook van topkwaliteit. Wij zijn heel tevreden van Hierbenik!
  Sarah Jeurissen
  Sarah Jeurissen
  13:30 17 Jan 21
  Het geboortekaartje dat we op maat lieten maken was helemaal onze smaak en stijl, er werd veel met onze wensen rekening gehouden en bijgepast waar nodig. We hebben ontzettend veel positieve commentaren op de kaartjes gehad, iedereen vond ze mooi. Altijd snel reactie, correcte informatie en goede communicatie.