Normaal is saai? Ga voor fotomagie!

Bruidsparen, verliefde vlegels, kinderen, baby’s, huisdieren en allerhande feestbeesten spelen de hoofdrol in een beeld gemaakt van foto’s en digitale illustraties. Een kaskraker!

Hoe werkt het?

We kiezen samen een speelse locatie en sturen een fotograaf die richting uit. Jij zorgt voor de hoofdpersonages. We kiezen een thema op basis van jouw idee of verzinnen iets nieuws op maat. Some magic en hopla! Jouw fantasievolle kaartje, canvas of poster vind je (na jouw goedkeuring uiteraard) in je bus.

Ben je zelf handig met een fototoestel? Heb je een topbeeld gemaakt waarvan je wil vertrekken? Dan bekijken we samen of resolutie en belichting kloppen en zien we of we daar verder mee kunnen gaan.

Het perfecte idee?

Heb je iets in gedachten – maar weet je niet precies hoe je dat moet vertalen naar papier? Geen nood, Hierbenik gaat doordacht te werk. Op basis van jouw voorkeur en jouw verbeelding toveren wij het perfecte beeld tevoorschijn.

Zo ontstaat er magie! Stap per stap.

Jij speelt de hoofdrol in dit verhaal. Laten we eens kijken hoe zo’n magisch beeld ontstaat.

1. Vertel ons wat je graag wil. Welke sfeer je wil creëren, welk decor je in wil verschijnen.

2. Wij bezorgen je een ruwe fotoschets. Zo kan je al een idee van het beeld vormen. In eerste instantie ziet er dat niet geweldig uit, het is een slechte collage van verschillende beelden.

Hoe werkt FotoMagie? stap per stap

3. Keur je de fotocompilatie goed? Dan brengen we het samen tot één geheel. Licht en schaduw brengen jouw ontwerp tot leven.

fotografie beeldbewerking foto manipulatie meisje met konijn

4. Misschien wil je de kleur wel warmer, het contrast groter, of een vintage boho look… Dat werken we dan af tot in de fijnste details.

Ziezo. Geen moeilijke filmrol, toch? Je beeldbewerking maken is simpel, helder én niet duur.
Ideaal om de hoofdrol te spelen in jouw huwelijksuitnodiging, nieuwjaarskaart, communie– of lentefeest uitnodiging, … of gewoon voor jezelf te verwennen!

Vraag nu jouw gratis offerte aan!

Begin er meteen aan: bestel jouw gratis offerte!

  Je naam

  Je e-mail

  Aantal kaartjes per 10-tal (min.50)

  Formaat kaartje

  Omschrijving van stijl en idee (eventueel een verwijzing naar een kaartje uit de vaste collectie)

  Uitgerekende datum

  Wil je meer weten of meteen je project bespreken?