Geboortekaartjes gebaseerd op een bestaand ontwerp


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Hierbenik heeft heel wat geboortekaartjes in haar assortiment die reeds beschikken over een prachtig bestaand ontwerp. Snuister rond op onze website en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Al onze kaartjes zijn ontworpen door onze eigen grafische designer, waardoor de ontwerpen stuk voor stuk uniek zijn.

De mooiste geboortekaartjes, makkelijk gevonden dankzij een reeds bestaand ontwerp

Als professioneel wenskaartenbedrijf creëert Hierbenik kaarten op maat voor je. Geboortekaartjes zijn een van onze specialiteiten. Doorheen de jaren groeide ons assortiment uit tot een grote verzameling van kleurrijke, persoonlijke en dromerige kaartjes. Alle geboortekaartjes met een bestaand ontwerp die je op onze website terugvindt, kunnen aangepast worden volgens jouw wensen. Ben je bijvoorbeeld verliefd geworden op een kaartje waarop een dier afgebeeld staat en wil je de hond vervangen door bijvoorbeeld je eigen familiehond? Dat kan! Bezorg ons een foto van je huisdier en onze grafische designer maakt van je hond de ster van het kaartje. Ook andere gezinsleden kunnen op de kaart afgebeeld worden. Dit laat je toe om een exclusief geboortekaartje samen te stellen, dat perfect past bij jou en je gezin.

Kies je favoriet uit ons assortiment

Maak het jezelf gemakkelijk en kies een bestaand ontwerp voor je geboortekaartjes. Met enkele kleine aanpassingen zorgen we ervoor dat je kaartje toch net dat tikkeltje anders is. Lukt het je niet om een keuze te maken uit ons grote aanbod? Stuur ons gerust een berichtje via ons contactformulier of stuur ons een e-mail via valerie@hierbenik.be. We kijken samen met jou welk geboortekaartje past bij je gezin.