Een wenskaart in de sneeuw, die gedachte brengt nostalgische gevoelens naar boven. “Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!” in de versie van Frank Sinatra. Een poederwit landschap met sfeervolle lichtjes. De vrolijke familietijd van Kerstmis, buiten is het koud maar binnen heerst een warme sfeer. De tijd van ijsbanen en warme wafels, van mutsen en wanten, van rode wangen en koude neuzen is aangebroken. Niemand hoort eenzaam en alleen te zijn, en zeker niet in deze ijzige koude.

Ontmoet Hugo.

Het bovenstaande geldt echter niet voor Hugo. Dit vreemde pluizige schepseltje van onbekende afkomst is zot van sneeuw en vrieskou. Hugo maakt graag lange boswandelingen, vanwege de dennengeur. In de winter het liefst, want dan knerpt de sneeuw onder zijn harige poten. Daar krijgt hij rillingen van. Alle haartjes gaan omhoog. Neen, niet van die koude sidderingen, maar van die oh-dat-doet-deugd-rillingen! Hugo is een avonturier, hij trekt kilometers onophoudelijk door de dichte bossen, met enkel een lantaarn op zijn rug, die dient om het witte natuurschoon aan te schouwen. Meer heeft hij niet nodig. Hugo is niet moeilijk, hij is stil en valt niemand lastig. En zijn zwarte blinkende neus is altijd omhoog gericht. Hij snuift… dennengeur op, daar wordt Hugo blij van! Deze ervaring wenst hij iedereen toe!

Dat wat je anderen toewenst.

Wat wil je graag toewensen met zo’n sfeervol winters kaartje? Wens je iemand een goede trip toe of een nachtelijke ontdekkingsreis naar het voorbeeld van Hugo? Of misschien kan iemand in deze donkere dagen wel een sfeervol warm lampje gebruiken, om het pad even op te lichten met het lantaarntje van de vertederende Hugo.

Dit wenskaartje spreekt tot de verbeelding. Laat je fantasie de volle loop en stap in de surrealistische wereld van Hugo. Alles mag, niets moet in deze dimensie. Ruik de dennengeur en ga op pad. Al is het maar naar de eerst bijzijnde postbus voor deze fantastische wenskaart te posten. (Zelfs al sneeuwt het niet)

Let it snow! Voor Hugo!

Bekijk het kaartje in onze webwinkel.