[vc_row][vc_column][vc_column_text]Geboortekaartjes met silhouet, zo gaan er dertien in een dozijn. Ze moeten eruit springen in die lange rij van ontwerpen. En dat doe je door dat tikkeltje meer. Niet met een eentonige achtergrond en een ingekleurd schaduwbeeld. No Sir!
We gaan een stapje verder dan een alledaags ontwerp. We brengen het profiel tot leven! Yes Sir!

Ruik de retro

Dit geboortekaartje met silhouet straalt vintage uit. Dat komt enerzijds door het kleurgebruik. Het oudroze in combinatie met grasgroen brengt ons way back! Anderzijds brengt de retro achtergrond dat vleugje nostalgie mee. De schaduwomtrek van dit kaartje is geen volvlak. Het is met de aquarel schildertechniek opgevuld. De structuur van het papier waarop het is getekend, is duidelijk zichtbaar. Good old Steinbach tekenpapier, zeg maar. Het lettertype is strak, zonder al te veel frivoliteit. Aan de figuur van het meisje zie je dat ze rechtstreeks uit een vorig tijdvak komt.

Ontdek het broertje

Dit geboortekaartje met silhouet is duidelijk eentje voor een dochtertje. De kleuren en de omtrek van het personage verraden het! En natuurlijk de naam. 😉 Maar niet getreurd over dit geboortekaartje, als je in blijde verwachting bent van een jongen. Dit kaartje heeft een broertje![/vc_column_text][vc_single_image image=”38840″ img_size=”large”][vc_column_text]Wodan is de stoere oppergod van de Germaanse goden. Normaliter heeft hij 2 raven aan zijn zijde. Maar dat is een ander verhaal…

In dit verhaal sluit het geboortekaartje Wodan zich perfect aan bij het kaartje Olivia. Gender correct. Dat kaartje vervangt het oudroze door petrolblauw en het grasgroene door een mooie violet-tint met een vleugje grijs erbij.

Dus voor elk wat wils:

  • Zowel meisje– als jongensversie.
  • Recto-verso geprint of dubbelgevouwen.
  • Op mat papier of enkelvoudig karton, voorkant mat glanzend en de achterkant eveneens mat.
  • Exact zoals deze illustratie of aangepast aan jouw voorkeur.

Meer vragen of specifieke wensen? Contacteer ons gerust! We helpen je graag verder.

 

Vraag hier alvast jouw gratis proefversie van het kaartje ‘Olivia’ of ‘Wodan’ aan!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]