Dit geboortekaartje op maat met VW busje van Lili draagt een verhaal met zich mee. Dat opgewekte verhaal vertel ik met veel plezier! Het geboortekaartje is een vrolijk kaartje vol met mooie kleuren. Lili is de eerste kleine spruit in het gezin en die plaats deelt ze met twee schattige honden die het heugelijke nieuws van Lili’s geboorte graag mee willen verkondigen.

Geboorteplezier met een VW bus

Het Volkswagen busje van de ouders van Lili mocht niet ontbreken in dit plaatje. Deze trouwe reiscompagnon bracht hen naar verschillende oorden die gegarandeerd hun levensvreugde vergrootten. En ook in deze reis mocht de bus niet mankeren. De hondjes nemen een belangrijke plaats in binnen dit gezin. De twee trotse metgezellen op het dak van de VW bus hebben het duidelijk naar hun zin. Ze willen Lili verwelkomen in de roedel. In de verte waakt de derde hond met engelvleugels vanuit de hondenhemel. Lili mag op beide oren slapen. Op het kaartje heeft ze er althans geen probleem mee, achter het busje bolt de kinderwagen gezapig mee met deze vrolijke bende.

De zoete zomer

Lili kwam in deze wereld in de zomer. Het geboortekaartje draagt die zomerse sfeer mee. De kleuren zijn warme tinten en de uitstraling van het kaartje is dat van een warme zwoele zomeravond. Op de voorgrond geven felgekleurde bloemen een extra frivole tint mee. Die sfeer maakt de vrolijke aankondiging extra feestelijk!

Een eigen ontwerp op maat?

Misschien heb je zelf een verhaal in jouw hoofd dat je dolgraag uitgewerkt wil zien als een persoonlijk geboortekaartje. Jouw eigen personages en kleurenpalet met volledige inspraak. Of misschien heb je niet direct een verhaal maar wil je wel graag jouw eigen origineel ontwerp? Beide kan, met evenveel inspraak! Laat van je horen, stuur me jouw wens en we werken samen naar een kaartje dat helemaal de jouwe is!

– Ahoi! Valerie –