Er zijn wel duizend redenen te verzinnen waarom je wenskaarten de wereld in kan sturen. Allereerst voor vrolijke redenen: een verjaardag, een huwelijk of een geboorte. Om praktische redenen zoals een verhuizing of een nieuwe baan. Maar ook zomaar, om een vriendschap of relatie te vieren, omdat je iemand lief vindt of om een weetje mee te delen. Eveneens de droevige momenten, zoals een overlijden, kunnen ondersteund worden met een kaartje, om sterkte toe te wensen. Om een hart onder de riem te steken wanneer een vriend of vriendin zich in een moeilijke periode bevindt of om iets goed te maken wat fout is gelopen.

Een surplus voor wenskaarten.

Dan geeft een mooi ontwerp toch een extra boost aan jouw boodschap. Wie wil er nu niet naar een verjaardagsfeestje komen als de uitnodiging zodanig stijlvol gepresenteerd is?
Je kan jouw boodschap dan wel doorsturen via sms, sociale media of WhatsApp, maar een kaartje in jouw handen is iets tastbaars, iets om te koesteren. De structuur en de geur van het drukwerk kunnen niet op tegen een foto op Facebook of Instagram, zeg nu zelf! Het kan bijdragen tot een ultieme verrassing: een kaartje in de postbus ontvangen, wat een plezier! Het toont aan dat je een tikkeltje meer moeite hebt gedaan, je hebt de kaart gekocht, geschreven en verzonden. Het is dus veel persoonlijker. Dat wordt in deze online tijden extra gewaardeerd.

Een blijvende, tastbare herinnering.

Een wenskaart met een mooie afbeelding of pakkende boodschap bewaar je met plezier. Je hangt ze op je ijskast of steekt ze in een doos vol herinneringen zodat je nu en dat het gelukzalige gevoel van waardering weer kan oproepen. Reden te meer om de pen vast te nemen.

Natuurlijk helpen we je graag met het verzenden van je wensen, bekijk onze originele wenskaartjes en maak je keuze. Je krijgt ze na bestelling in de… hoera… brievenbus!