Bambi. Is dat waaraan je nu denkt? Wel… Ik ook. Een geboortekaartje met illustratie spreekt duizend woorden. Het verlichte bos, het fiere edele hert op de achtergrond, het jonge wankele kalf en zijn kompanen brengen ons terug naar het verhaal dat we allemaal kennen. We hebben allemaal een traan gelaten bij de meest dramatische scène. Maar herinneren we ons ook het échte verhaal? Een sprookje over volwassen worden. Over de kracht van vriendschap en familie. Een relaas over dapperheid. Een illustratie met duizend sterke woorden.

Geboortekaartje met dieren

Laten we daaraan denken bij dit geboortekaartje. Want is het dat niet wat we onze kinderen toewensen? Een moedig leven. Met veel liefde. Pasgeborenen staan nog wankel op de pootjes, maar groeien op. Ze worden hopelijk sterke, fiere volwassenen. Die opgewassen zijn om hindernissen te nemen. En wij staan er naast om hen te helpen. Dat hoop ik.

Jij ook?

Dan is dit geboortekaartje iets voor jou. En vooral: voor jouw toekomstig kindje (of pasgeborene), nu nog wankel op de pootjes, maar in de toekomst groot en sterk.

Het geboortekaartje ‘Loek’ kan je nu bestellen!

En dat voor elks wat wils:

  • Recto-verso geprint of dubbelgevouwen.
  • Op mat paper of enkelvoudig karton, voorkant mat glanzend en de achterkant mat.
  • Exact zoals deze illustratie of aangepast aan jouw voorkeur (met meer of minder dieren of andere personages die meer bij jouw gezin passen).

Meer vragen of specifieke wensen? Contacteer me gerust! Zoals de dieren in het bos: ik help je graag verder.