Nieuwjaar en Kerstmis, dat zijn dagen van gezelligheid en warmte, maar ook van ho ho ho goede voornemens!

Voornemens om meer te gaan bewegen en om te sporten, gezonder te eten, te stoppen met roken… maar misschien ook om deze keer de nieuwjaarskaarten toch eens tijdig te posten (oké dat is misschien een pré-voornemen…)! Ook al is het posten van kerstkaartjes niet langer een verplicht nummer, het is gewoon gezellig en een leuke manier om jouw wensen over te brengen! Kerstkaarten zijn terug in, terug van weg geweest, hot!
En natuurlijk helpt een origineel ontwerp daarbij.

Tijd besteden aan een leuk ontwerp is onnodig; we hebben 4 grappige nieuwjaarskaarten met supercoole illustraties én een opschrift met een vleugje poëzie. Veel vliegen in één klap! Je hebt de grappige beer die je een ‘beregoed jaar’ toewenst, het schattige egeltje dat met zijn stekeltjes een ‘uitstekend jaar’ als boodschap heeft, het cute konijntje met een vuurstokje wenst je een ‘fonkelnieuw jaar’ toe en last but nog least, het ‘oh deer’ hert. De kaartjes zijn strak maar de illustratie is gedetailleerd.
Een verrassende combinatie dus.

De kerstkaart is  A6 formaat en valt onder standaardtarief.
Enveloppen zijn niet inbegrepen. Oh dear!

Handig weetje: vele geruchten gaan de ronde dat nieuwjaarswensen tot Driekoningen verstuurd mogen worden, op 6 januari, maar de veelgebruikte ‘deadline‘ is echter 15 januari.

Nieuwjaarskaarten met persoonlijke touch

Misschien ben je wel fan van onze nieuwjaarskaarten maar wil je toch een persoonlijke insteek, een eigen verhaal vertellen. En natuurlijk kan dat!  Wij noemen het FotoMagie! Kies jouw mooiste foto die je wil gebruiken en laat ons het beeld omtoveren tot een super apart kaartje zoals niemand er eentje heeft.

 

Vertel ons jouw wensen en we voeren ze uit! Dat is pas een goed voornemen!

Meer mooie ontwerpen kan je vinden in ons aanbod van wenskaarten, die vanzelfsprekend ook te gebruiken zijn om jouw nieuwjaarswensen te verzenden!