Je hoor niet dagelijks een verhaal over een geboortekaartje met giraf, maar vandaag dus wel…

Het moet je maar overkomen: te groot zijn om te passen op een kaartje.
Het overkwam Raf El Giraf uit Savaniah.

Zoals de Chinezen doen

Het was niet de eerste keer dat Raf de deur niet binnen kon. Zijn nek was eindeloos en alle deuren waren te laag voor hem. Die lange nek bracht hem steeds weer in de problemen. Hij moest zich altijd zodanig bukken, dat hij pijn kreeg aan z’n onderrug. Het was dan ook de osteopaat die met het idee op de proppen kwam. “Waarom doe je niet zoals de Chinezen vroeger deden?” vroeg die. “Ze duwden de voeten van kleine meisjes in veel te kleine schoenen, zodat die voeten niet konden groeien, misschien moet je jezelf in een grote – te kleine – trui steken?” Het idee van de zogenaamde Lotusvoetjes… Raf las erover op Wikipedia maar zag misvormde voeten en liet dat idee maar varen…

Te groot voor woorden

Raf was het best wel beu dat iedereen met z’n mond vol tanden stond wanneer ze hem zagen. Hij paste nergens in. Er werd zelf een liedje over geschreven met als titel “Te groot voor woorden“.
Toch wilde Raf zich niet overgeven, hij bleef zoeken naar een oplossing.

Passend in een geboortekaartje

Op een avond zat Raf languit in de zetel met zijn poten op tafel en schuimde het internet af voor opties. Hij kwam terecht op deze leuke website met fantastisch originele geboortekaartjes! HierBenIk! Maar op dat moment ontbrak er een geboortekaartje met giraf op de website. Hij mailde onmiddellijk en ging met een tevreden gevoel naar bed. Van dat moment aan is Raf een vaste waarde in de collectie van de babykaartjes van HierBenIk!

Bekijk de kaartjes waar Raf El Giraf op schittert hier. Je kan hem fanmail sturen via onze contactpagina.