Dit geboortekaartje gaat over het meisje dat dansend het leven doorgaat. Haar naam schittert zoals de bloem. Ze heet Roos.

Dansen zonder einde

Roos is een vrolijk meisje, ze doet niets liever dan dansen. Ze draait en draait en draait maar wordt nooit misselijk. Overal waar ze gaat danst ze. Daarmee tovert ze op ieders mond een glimlach. En dat is niet alles. Wanneer Roos danst, trekt de hemel open! De zonnestralen vallen op haar gezicht zodat ze nog blijer wordt. Bloemen openen hun kopjes en laten hun mooiste kleuren zien wanneer ze passeert en zo nu en dan komt er de mooiste regenboog aan de horizon te staan.

Kaartjes met eigen ontwerp

Het ontwerp voor Roos is geïnspireerd op een ander design uit de geboortekaartjes op maat, dat van Alma. Ook dat ontwerp is geïllustreerd met een vrolijk dansend meisje dat door de alpenweides tolt.

Een geboortekaartje op maat is uniek en wordt niet verder verkocht, maar je kan steeds je eigen ontwerp laten maken. Laat je idee of concept aan ons weten en we ontwerpen samen een kaartje zoals jij het wil!