Torryn. Zo heet de held die ter wereld kwam in november 2019. Lees nu het verhaal van een legendarische Vikingstrijder.

Strijders trekken erop uit

Over de Vikingen zijn vele verhalen verteld. Hun schepen zijn duidelijk beschreven en ze stonden bekend als de prestigieuze strijders van hun tijd. De bevreesde Noormannen toonden geen angst voor hun vijanden en kenden hun eigen helden. Torryn is hier één van. Veel is er niet over hem bekend, maar wat er wel bekend is mag verteld worden! Het verhaal over Torryn speelt zich af op een zonnige dag en in open zee.

De meest heldhaftigste strijders der Vikingen hadden het nieuws van overzee gekregen met een raaf. Grote veranderingen stonden op til want een held ging in deze wereld geboren worden. Wodan de ijsbeer, rustige strijder stond voorop in het schip. Daarachter Ice de pinguïn, die steeds begon te rillen als hij zenuwachtig werd. Achteraan de vloot Aramis de slimme vos en Ollie de olifant die voor evenwicht in de dynamiek van het vloot zorgde.

Het zeil was getrokken en de moedige eekhoorn Arie stond op uitkijk in het kraaiennest. “Land in zicht, land in zicht”, riep die laatste met een kleine piepstem.
“Alle riemen los!” repliceerde Wodan. Het einddoel voor de reis was ingezet: weldra zagen ze Torryn. Ze zaten op koers!

Ontwerp kaartje voor je eigen viking?

Zit er bij jullie ook een viking aan te komen? Laten we dan samen het zeil hijsen en de riemen losgooien om op avontuur te vertrekken. Samen komen we tot een mooi ontwerp voor jullie kleine strijder (of strijdster) want bij een kaartje op maat heb je volledig inspraak in het ontwerp.

Meer weten?

Vraag info en prijzen aan via ons contactformulier en je krijgt vrijblijvend een offerte.