[vc_row][vc_column][vc_column_text]Geboortekaartjes met een ontwerp op maat zijn uniek. Dat spreekt voor zich want ze zijn op vraag gemaakt, uitgewerkt en afgeleverd. Het is voor mij net zo spannend als voor de ouders in spé. Een kaartje met design op maat brengt niet enkel de geboorte van een baby, maar ook dat van een origineel kaartje.

Doe eens goed zot, het is feest!

Het kaartje voor Ida is een vrolijk feest! De diertjes in het landschap hebben hun opgekleed: de vos draagt een hoge hoed en een strik. Ook de egel, de eend, en de wasbeer hebben hun mooiste hoofddeksel boven gehaald. De bloemen op de voorgrond zijn felgekleurd, de boom is bezaaid met groene blaadjes. Er is geen vuiltje aan de lucht. Het gras is jong en groen. Het is lente. De zotte kolibri is druk in de weer met slingers ophangen! En daar is een reden toe: Ida is geboren!

Een vrolijk tafereel voor een vrolijke gebeurtenis. Doe eens goed zot, zet je hoed op en hang de slingers uit. Het is feest![/vc_column_text][vc_single_image image=”22343″ img_size=”large”][vc_column_text]

The party goes on, all night long.

Op de achterkant gaat het feest gewoon door. Vrolijke tinten en enkele genodigde gasten verkondigen de blijde boodschap met een een happy lettertype. Ida’s gegevens worden gepresenteerd en de informatie over ouders, meter en peter wordt verspreid. De waterjuffer accentueert een belangrijk weetje over dit kindje: Ik kom erbij!

Welkom kleine, lieve Ida!

–  Gegroet, Valerie –[/vc_column_text][vc_column_text]Technische gegevens over dit kaartje:

  • A6 (148 x 105mm)
  • Gedrukt op mat papier 350gr

Hoe een kaartje op maat tot stand komt lees je hier. Je kan op deze pagina veel andere kaartjes op maat vinden. Elk ontwerp is uniek en kan niet worden overgenomen. Heb je interesse in een geboortekaartje met eigen ontwerp? Laat het ons weten en we werken samen naar jouw gedroomde kaartje![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]