[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bohemian fotografie (of Boho stijl) is aan een opmars bezig. Beelden met tegenlicht, zelfs een tikkeltje overbelicht, overgoten met een zomers sfeertje. Mix het met een vintage dromerige look, trap het even aan met je blote voeten en je hebt als volgt de Bohemian stroming. Ikzelf ben ook fan: ik hou van het mijmerende. Vooral het optimisme spreekt me aan. Het positivisme dat gepuurd wordt uit de natuur. Daar word ik vrolijk van! Niets brengt me zoveel rust als natuurschoon.

Ook het creatieve is een belangrijk aspect in de Bohemian strekking, net als het typerende kleurgebruik. Geen schreeuwerige tinten maar zachte aardekleuren die tot uiting komen in kledij, haartooi, sierraden en interieur. Een natural touch met een bloem in het haar of een veertje als oorhanger, want Bohemian staat nooit los van Moeder Aarde.

Zelfontplooiing en de vrijheid om eigen keuzes te maken komen hier ook om de hoek kijken, net als het op zoek gaan naar dat wat vreugde en plezier in je leven brengt, en dit met respect voor de groene omgeving. Heerlijk toch?!

Tover jouw foto om naar een Bohemian foto.

Stel, je hebt net een geweldige foto, zo eentje waar je trots op bent, want je staat er helemaal op zoals je dat zelf wil. Zo eentje die profiel-waardig is voor jouw sociale media.
Maar wat zou het toch leuk zijn als die de Boho-look zou meedragen. No problem! Voor alles een oplossing (positivisme, weet je nog?!).

Ikzelf had hetzelfde ‘probleem’, geen foto van mezelf, maar een vakantiekiekje van een landschap dat me een warm gevoel gaf. Genomen net voor het moment dat een onweer uitbrak, dat ogenblik dat de zon nog in strijd is met de donderwolken maar helaas in het verliezende kamp zit. De belichting is dan erg mooi en warm, maar ook dreigend. Maar voor mij ontbrak er iets, dat vleugje vintage dat het beeld net dat tikkeltje meer geeft.

Hieronder kan je de voor en na versies zien. De mogelijkheden zijn eindeloos, met foto’s kan je echt toveren.

– Adios –
Valerie[/vc_column_text][vc_single_image image=”40557″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1506948713221{background-color: #deedeb !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Interesse om jouw foto te laten bewerken?  Laat het ons weten.

[/vc_column_text]

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    [/vc_column][/vc_row]