Het geboortekaartje van Josse is eentje met een ontwerp op maat. Bij geboortekaartjes op maat heb je mee inspraak in het ontwerp. Sommige toekomstige ouders hebben een vaag idee in hun hoofd en het ontwerp groeit gaandeweg door input van zowel mezelf als de ouders. Bij het geboortekaartje van Josse wisten de ouders helemaal wat ze wilden.

Starry starry night

De illustratie voor de voorkant van het geboortekaartje mocht een beeld zijn van een heldere sterrennacht en een kookaburra-vogel mocht niet ontbreken. Ook hadden ze het leuke idee om de maanstand van de geboortedag te voorzien in de illustratie… Nu hoor ik jullie tot hier denken: waar is die maan dan? Wel, Josse werd geboren op de dag van een nieuwe maan. De maanstand van die dag was dus zonder maan. Geen maan dus, maar wel een starry starry night, net zoals bij Vincent Van Gogh.

Nachtelijke sfeer

Door de nachtelijke sfeer en de belichting van de vogel op de boom, krijgt de sfeer in het kaartje iets magisch. Het idee van de maanstand, vergezeld van een mooie spreuk gebaseerd op de stand van de maan, “Born on a New Moon. Ready for new beginnings.”,maakt het extra dromerig. Een kaartje om bij weg te dromen.

Droom weg bij jouw eigen kaartje

Misschien heb jij jouw eigen droomidee over het babykaartje van jouw kindje maar weet je niet goed hoe je dit idee kan verwezenlijken? Laat dat nu net de specialiteit van oud.hierbenik.be zijn. Aarzel dus niet om ons te contacteren.  Stap voor stap werken we samen naar het ontwerp van jouw geboortekaartje, je wordt volledig betrokken bij het ontwerp. Daarnaast heb je verschillende afwerkings-mogelijkheden voor jouw kaartje. Om te beginnen is er de keuze tussen de formaten: 15×10 cm, 21×10 cm of 13,5 x 12 cm, allemaal formaten voor standaardverzending. Je kan kiezen voor een enkel – of dubbel kaartje. Een enkel kaartje heeft een voor- en achterkant, een dubbel kaartje kan je open plooien. Er is keuze voor soorten papier, je kan ronde hoeken laten voorzien en bijproducten of enveloppen kan je vroeger thuis ontvangen.

Moet er nog zand zijn?