Geboortekaartje ontwerpen


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Wil je graag het geboortekaartje van je toekomstige spruit laten ontwerpen door onze getalenteerde grafisch vormgever? Hierbenik zorgt voor een geboortekaartje met een bijzonder design dat helemaal is afgestemd op jouw wensen, inclusief gratis proefdruk. Met onze kaartjes laat jij op een bijzondere wijze weten dat je kindje geboren is. Dankzij de proefdruk van het geboortekaartje krijg je meteen een goed beeld van het uiteindelijke resultaat en kan je indien nodig nog de gewenste aanpassingen aanbrengen. Zo weet je zeker dat het ontwerp van je geboortekaartje helemaal voldoet aan je verwachtingen.

Eenvoudig een geboortekaartje ontwerpen dankzij de hulp van onze experts

In ons assortiment vind je diverse designs en unieke ontwerpen. Werkelijk alle denkbare thema’s zijn mogelijk. Wil je een schattige eekhoorn op het kaartje? Dat kan. Net zoals een vogeltje, een poes, een zeedier of misschien wel een illustratie van jullie gezinshond? Ook ouders die fan zijn van een geboortekaartje in retrostijl, vinden bij ons beslist een passend ontwerp. Heb je een geboortekaartje gevonden in onze collectie, maar voldoet dit ontwerp nog net niet helemaal aan je wensen? Dankzij onze proefdruk krijg je een goed beeld van hoe het geboortekaartje eruit komt te zien. Laat ons weten welke wijzigingen je graag wil maken, dan passen wij dit voor je aan totdat het eindresultaat perfect is en transformeren we de proefdruk in een tastbaar geboortekaartje.

Vakmanschap vraagt tijd

 Wij gaan graag voor jou aan de slag om een unieke geboortekaartje te ontwerpen dat past bij je gevoel en de baby. Natuurlijk is het bij maatwerk wel van belang dat je op tijd het geboortekaartje laat ontwerpen. Vraag daarom minimaal twee maanden voor de uitgerekende datum een offerte aan. Dan gaan wij voor je aan de slag met het ontwerpen van je geboortekaartje en sturen we indien gewenst alvast een proefdruk naar je toe.

Bekijk ons portfolio online

Heb je onze collectie al bekeken? De geboortekaartjes uit de collectie kan je online bestellen en laten bezorgen in België of Nederland. Bekijk ons portfolio en ontdek de unieke stijl die Hierbenik zo typeert. Laat ons weten waar je aan denkt, dan helpen wij graag om het perfecte geboortekaartje te ontwerpen en bezorgen we je een proefdruk. Is het kaartje volledig naar wens? Dan plaats je gemakkelijk je bestelling online. Zo niet, passen we het ontwerp van het geboortekaartje aan en bezorgen we je indien gewenst nog een tweede proefdruk. Veelgestelde vragen en het antwoord erop kun je vinden in onze FAQ, maar je kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar valerie@hierbenik.be.