[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een wenskaartje met flamingo’s. Verliefde flamino’s dan nog. Dat klinkt wollig. Maar geef toe, wel schattig. Twee keer een flamingo, kussend. Samen vormen ze een hart. Dat is toch hartverwarmend! Romantiek mag er wel eens zijn. Het is er al veel te weinig.

Op twee poten kan je niet staan

Wanneer ik als kind naar de zoo ging was ik altijd in de ban van de flamingo: hoe kan je nu op één poot staan, urenlang, terwijl je een dutje doet? Wat een evenwicht, wat een vertrouwen! Een nek die alle kanten op kan gaan, flexibel als een tuinslang. De ooievaar is er jaloers op, vanwege het palet van vijftig tinten roze. Terecht. Zo’n oudroze pelske wil ik ook wel. En wie wil er nu niet zo’n lange hoge stelten?! Ondertussen weet ik dat ze balanceren op één poot om hun lichaamstemperatuur te reguleren. Bovendien kunnen deze rare kwieten niet op twee poten staan. T’zijn zottekes! Maar ze zijn super-origineel!

Een wenskaartje waard

Zo’n prachtig dier verdient gewoon een plekje in de wenskaartenmolen. Perfect te gebruiken om een vers getrouwd paar geluk toe te wensen. Maar natuurlijk kan je ook je eigen liefde naar iemand sturen met gebruik van deze wenskaart. Want niets zo leuk dan een persoonlijk kaartje ontvangen.

Het wenskaartje heeft een originele inkleuring. Het water bevat een geometrisch patroon. De lucht gevuld met zachte wolkjes is eerder realistisch neergezet, net zoals de zoenende flamingo’s, die samen een hart vormen. De kleuren zijn fel maar harmonieus, net zoals de hoofdpersonages op het kaartje.

Wees origineel! Wees flamingo![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wat je moet weten over deze wenskaart:

  • Recto bedrukt met mooie illustratie, verso voorzien van adreslijnen en ruimte voor een boodschap.
  • Op mat papier van 300gr
  • 105 x 148 mm (A6)
  • de kaartjes zijn NIET standaard voorzien van enveloppen

Meer vragen of specifieke wensen? Contacteer ons gerust! Zoals de verliefde flamingo’s op het kaartje: we helpen je graag verder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]