[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vroeger zongen mijn zus en ik, tijdens de afwas, graag in meerstemmigheid, een zelf gecomponeerd liedje. De tekst was zeer diepzinnig: “Vogeltje, vogeltje, het meervoud van een vogeltje is vogeltjes.”

En gelijk hadden we. Het meervoud van een vogeltje is vogeltjes! Het meervoud van geboortekaartje is geboortekaartjes en dat van een baby in vele gevallen een tweeling, of meerling. Tenminste, als we in het thema geboorte blijven.

Geboortekaartje tweeling

Een specifiek geboortekaartje voor een tweeling, zo vaak kom je het niet tegen. Toch is het een thema dat net zoveel aandacht verdient. Er is trouwens een extra reden om te feesten: namelijk twee kindjes die geboren zijn! Twee baby’s, twee vogeltjes, tweestemmig! Een vrolijk lied is wel op z’n plaats.

Vintage patroon in combinatie met een tekening

Neen, het is geen narcistisch vogeltje dat z’n spiegelbeeld staat te bewonderen. Deze vogeltjes zijn wel degelijk te onderscheiden! Zoals zowel een eeneiige-  als een twee-eiige tweeling kindjes voortbrengt die een beetje verschillen van elkaar, is dat bij vogeltjes ook zo! De ene is al wat groter dan broer of zus. De andere heeft blauwe ogen terwijl tweelingbroer / tweelingzus er bruine heeft. Het is niet omdat je een tweeling bent dat je als twee druppels water moet lijken op jouw tweelingzus (of -broer). Iedereen is uniek. En dat is dit geboortekaartje ook!

De vintage achtergrond staat in contrast met de realistische schattige tekening. Het mintgroen en het oudroze brengen de finishing touch aan deze geboortekaartjes.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]En dat voor elks wat wils:

  • Recto-verso geprint of dubbelgevouwen.
  • Op mat papier of enkelvoudig karton, voorkant mat glanzend en de achterkant eveneens mat.
  • Exact zoals deze illustratie of aangepast aan jouw voorkeur (met meer of minder dieren of andere personages die meer bij jouw gezin passen).

Meer vragen of specifieke wensen? Contacteer ons gerust! Zoals de unieke vogeltjes op het kaartje: we helpen je graag verder.

 

Vraag hier alvast jouw gratis proefversie van het kaartje ‘Lilly & Jules’ aan!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]