Van geboortekaartjes met wolkjes word je toch vrolijk?! Ik wel alleszins! Hoe geweldig is de uitdrukking met zijn hoofd in de wolken? Het is een spreekwijze die overloopt van vrolijkheid en van geluk. En dat zijn juist de thema’s die aan bod komen wanneer er een kindje geboren wordt! En als ik er zo over nadenk, ongeveer elke zegswijze die het woord ‘wolk’ bevat gaat over vrolijkheid. In de wolken zijn, leunt al mooi aan bij de vorige verwoording en wanneer je in de wolken bent, wil dat ook zeggen dat je erg blij en gelukkig bent. En wat denk je van achter de wolken schijnt de zon, dat gaat over hoop en positivisme, mijn favoriete thema. Maar in het thema van geboorte geldt ook: een wolk van een baby!

Een geboortekaartje in de wolken verheffen

In de wolken verheffen, weer zo eentje! Deze uitspraak is van toepassing als je uitbundig wil prijzen. Wie wil er de geboorte van zijn kindje niet prijzen, op uitbundige wijze?!
Ik wil graag het kaartje ‘Theoin de wolken verheffen. Want het is een geboortekaartje om de hemel in te prijzen, of althans figuurlijk. Het kaartje is namelijk voorzien van een vrolijk en schattig wolkje aan de hemelboog, dat aan de voorkant van het ontwerp prijkt. Het wolkje brengt heus nieuws: de ooievaar bracht een lief kindje. Verder geen wolkje aan de lucht, één cumulus is voldoende. Toch wordt het wolkje vergezeld van vrolijke hartjes en donzige vlokjes.

De kleurtjes zijn babyzacht. Geen schreeuwerige tinten maar milde nuances die samen een mooi geheel vormen.
Hemelsblauw gecombineerd met goudkleurige letters zorgen voor een evenwichtige kleurbalans en een originele combinatie.

Voor fans zonder baby

Voor de bewonderaars zonder kersvers kleintje is er ook plezier; het kaartje is ook verkrijgbaar als wenskaart, ideaal om te posten naar een jonggeborene! De voorkant is een beetje anders met de volgende tekst: “Een wolk van een baby, proficiat!” Ga je op kraambezoek? Dan mag deze kaart niet ontbreken!

Groetjes vanop hoogte
– Valerie-