Voor Louisa maakte we een geboortekaartje op maat met een illustratie van de grote zus, Anna. Louisa werd geboren in de zomer en dat mocht het kaartje ook uitstralen. De dromerige sfeer wilden de ouders zeker laten terugkomen in het geboortekaartje.

Bohemian

De Bohemian ‘Boho’ chic is voelbaar in deze tekening. Voor wie deze term onbekend is, Bohemian chic (Boho in kort) is een stijl die zich kenmerkt om haar bohemische en hippie-achtige invloeden. De Bohemian style look is al enige tijd razend populair op verschillende zomerfestivals… Maar deze zomer was het echter niet alleen een modieuze feestoutfit, maar trof je de look ook veelvuldig op straat aan.

Kaartje met illustratie

Een geboortekaartje op maat met een illustratie verloopt altijd in overleg met de (toekomstige) ouders. De stijl wordt bepaald aan de hand van voorbeelden, kleurpaletten, moodboards en lettertypen. Na een omschrijving van wat de wensen zijn, volgt er eerst een schets. Bij goedkeuring van de schets is de volgende fase de inkleuring.  De laatste fase is het totaalconcept, de tekening wordt verwerkt in een mooi ontwerp waarop de nodige teksten worden voorzien. Steeds wordt er gecommuniceerd met de ouders, ze hebben volledige inspraak in het ontwerp.

Misschien heb jij jouw eigen concept voor het babykaartje van jouw baby maar weet je niet goed hoe je dit idee kan verwezenlijken? Laat dat nu net de specialiteit van oud.hierbenik.be zijn. Aarzel dus niet om ons te contacteren.