Een pasgeboren baby is heel schattig en lief. Toch komen kleine dieren ook in de buurt en daarom passen ze zo immens goed op een vrolijk geboortekaartje.
Geboortekaartjes met dieren scoren bij alle leden van de familie! Groot en klein, vallen in zwijm voor schattige diertjes.

De liefste dieren

HierBenIk heeft tig van keuze in schattige geboortekaartjes met dieren. We hebben beren die fietsen, konijnen in het bos, een beer en kat in het maanlicht, een olifant op een step,…
Misschien heb jij jouw eigen ‘krachtdier’ en wil je dat voorzien in je eigen unieke kaartje? HierBenIk maakt ook geboortekaartjes op maat, die helemaal worden gemaakt zoals jij dat wenst!

Je huisdier op je kaartje

Huisdieren maken vaak deel uit van het gezin en die mogen niet ontbreken op een ontwerp op maat. Wil je graag jouw kat, hond of ander huisdier mee in je tekening laten opnemen? Dat kan met een uniek kaartje op maat. Bij dit concept vertrekken we van een leeg blad: jij hebt carte blanche en mag zelf het ontwerp laten invullen zoals jij dat graag wil.

Zoek je liever jouw lievelingsdier in ons vast aanbod geboortekaartjes? Dat kan je vinden via de zoekfunctie van de website.
We maakte alvast een lijstje voor je: