Precho is een pretechobureau in het Antwerpse. Dankzij een echo van baby kan je langer genieten van hoe je baby’tje schopt, slikt en geeuwt.
Vaak duren de echo’s bij de gynaecoloog slechts enkele momenten. Omdat een zwangerschap een speciaal moment is in het leven, willen we er graag onze tijd voor nemen en kijken wat je baby’tje allemaal uitspookt in je buik.

Je komt terecht in een gezellige omgeving waar je rustig kan genieten van de beelden. We maken de klassieke 2D echo’s (dat zijn de zwart-wit beelden) maar via nieuwe technologieën die werken op basis van geluidsgolven, zijn we ook al in staat om je baby’tje te bekijken in een 3D/4D echo. Dat zijn realistische beelden waarbij je al kan zien of je baby’tje mama’s neus of papa’s mond heeft.

Aan het einde van elke sessie kan je de mooiste foto’s afgedrukt mee naar huis krijgen alsook een DVD die de mooiste momenten vastlegt.

Waarvoor kan een pretecho nog nuttig zijn?
Ten eerste het kan bezorgde ouders geruststellen tussen de bezoeken aan de gynaecoloog door. Eventjes langskomen om jullie kleintje te zien en jullie kunnen er weer even tegen. Een hartje zien we al goed kloppen vanaf het prille begin (6 à 7 weken zwangerschap).

Als jullie al kindjes hebben, is een pretecho de ideale aangelegenheid om hen dichter te betrekken bij het hele gebeuren en hen voor te bereiden op de komst van het nieuwste gezinslid. Ze kunnen mee volgen op het tv scherm en kijken hoe broer of zus zich omdraait en geeuwt.

Ook vrienden en familieleden kunnen tijdens een pretecho dichter betrokken worden. Een pretecho zorgt er voor dat de band met jullie ongeboren kindje nog sterker wordt.

Je wordt meter of peter? Leuk! Buiten de vermelding op een geboortekaartje,  kan een pretecho het ideale cadeau zijn voor het zwangere koppel. (Met een beetje geluk mag je zelfs mee naar de sessie) Nooit zullen ze vergeten van wie ze dit prachtige geschenk gekregen hebben.

De focus bij Precho te Antwerpen ligt 100% op de bonding-time met de ongeboren baby en op het genieten van de prachtige beelden.

Kijk voor meer informatie op de website http://www.precho.be/