Toegegeven. De voorkant van het geboortekaartje is het eerste wat mensen zien. Maar don’t judge a book by its cover. Denk ook eens na over de achterkant.

Wat moet er allemaal op staan? Misschien wat mooie woorden? Het geboortegewicht? De meter of peter? Een bezoekadres en rekeningnummer? (want ja, we weten allemaal dat een nieuwe spruit een fantastische investering is) Of misschien nog veel meer.

Rush hour

Fieuw! Keuzestress. Oké. Je zit even rustig neer, kiest wat je passend vindt. Klaar! Of niet? Sommige dingen weet je uiteraard nog niet wanneer je het kaartje kiest. De lengte en het geboortegewicht bijvoorbeeld. Dus vlak na de bevalling een zotte rush. Alle gegevens verzamelen, doorgeven en dan pas kunnen de geboortekaartjes naar de drukker. Tijdsdruk? Stress? Niet nodig! Tjah, toch niet wat betreft de kaartjes.

Het kaartje vooraf

Daarom bestaat het ‘kaartje vooraf’. Alles wat je al op voorhand weet, zetten we op het kaartje. We sturen alles naar de drukker en hopla. Alles klaar voor de geboorte. Alleen maar tijd met je pasgeborene.
Wat dan met de geboortedatum, gewicht, lengte? Geen probleem! In de illustratie maak ik plaats zodat je die dingen er gewoon zelf nog kan opzetten. Proper en persoonlijk, met een datumstempel.

Zorgen voor gisteren

Zorgen voor morgen? Ik denk het niet. Wees lief voor je toekomstige zelf. Bespaar je de rush en denk ook eens aan de achterkant van je geboortekaartje. Want je koopt ook geen broek zonder eerst eens langs achter in de spiegel te zien.

Een ander idee voor een illustratie op een ‘kaartje vooraf’ Laat het me weten via het contactformulier en we bekijken wat mogelijk is!