Het geboortekaartje van Fiebe viert het nieuwe leven in de sneeuw! Dit kaartje brengt goed nieuws met een vleugje gezelligheid.

Krakende sneeuw onder de voeten

Ik ga een bekentenis doen, ik hou niet van sneeuw. Daar, het is eruit. Net zoals de meesten hou ik natuurlijk wel van een maagdelijk wit sneeuwlandschap dat ieder geluid dempt en dat gepaard gaat met rode wangen en witte wolkjes bij het uitademen. Maar dat is niet altijd the real world. Met onze dichtbevolkte gebieden die samenkomen met de vele auto’s blijft er van de witte sneeuw enkel een grijze pap over. En toch is er een sprankeltje snow-lover in me, dat kan ik niet ontkennen. Sneeuw brengt immers het kinderlijke in je naar boven. Denk maar aan een sneeuwballengevecht of aan het bouwen van een sneeuwman. En wat hou ik van het krakende geluid onder mijn Moonboots!

Er is een kindeke geboren op aard

Fiebe kwam ter wereld op een van de langste maar ook een van de gezelligste dagen in het jaar. Het kaartje past, wat mij betreft, perfect bij haar geboortedatum. Het geboortekaartje is een beeld van gezelligheid en warme sfeer. Buiten is het koud, maar binnen is het warm. Deze sneeuw is wél maagdelijk wit en knerpt onder de voetzolen! De zon is net achter de besneeuwde dennenbomen en werpt een zachte gloed over het landschap. De schattigste diertjes verzamelen zich rond het mandje waar de pasgeboren beentjes van plezier in de lucht trappelen. Twee bedeesde hertjes komen een beetje dichter en een nieuwsgierig konijn kijkt vanop afstand over het mandje van het nieuw geboren meisje.

Voor elk wat wils

De mogelijkheden voor een geboortekaartje op maat zijn eindeloos. Misschien heb je de meest creatieve, surrealistische, ludieke ideeën in jouw hoofd die je zelf niet zo gemakkelijk op papier krijgt. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help je met plezier jouw gedachten uit te werken.

–  Dwarrelende groetjes, Valerie –