Babykaartje laten ontwerpen


Uniek ontwerp van geboortekaartjes

Na zeven werkdagen het eerste ontwerp

Gratis offerte aanvraag

Laat je babykaartje ontwerpen door Hierbenik uit Borgerhout, specialist in originele kaartjes. Zo ontvang je een kaartje dat helemaal aansluit bij jouw wensen en je kersverse baby. Weet jij al perfect wat voor geboortekaartje je wil laten ontwerpen? Of heb je nog geen idee? Doe dan inspiratie op door ons portfolio te bekijken en vertel ons wat je mooi vindt.

Je babykaartje door ons laten ontwerpen: hoe werkt het?

Vertel ons je wensen en wij gaan in ons atelier te Borgerhout aan de slag met een ruw ontwerp van je geboortekaartje. Na zeven werkdagen ontvang je vervolgens het eerste ontwerp van je babykaartje. Natuurlijk is jouw feedback van harte welkom. Wij doen er namelijk alles aan om ook voor jou het perfecte geboortekaartje te ontwerpen met een prachtig babykaartje als resultaat. Wanneer je de eerste schets ontvangt van ons, kan je daarom gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. We sleutelen net zolang aan je babykaartje tot je tevreden bent over alle details. Ben je het helemaal eens met de schets van het kaartje voor je zoon of dochter? Dan doen wij de rest en zorgen we ervoor dat jouw babykaartjes op de afgesproken datum verstuurd worden. Je kan ook kiezen voor een bestaand kaartje uit onze uitgebreide collectie.

Laat ons jouw kaartje maken met heel veel liefde

Wij zijn net zo enthousiast als jij over het ontwerpen van een babykaartje. Het is daarom ook onze passie om een kaartje te maken dat helemaal past bij jouw wensen. Heb je vragen voor ons, of wil je meer informatie over onze werkwijze? Op onze FAQ-pagina vind je veelgestelde vragen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar valerie@hierbenik.be.