Origineel geboortekaartje op maat: een warm welkom in de wereld

Samen een kindje krijgen: het is een onvergetelijk moment. Je hebt lang nagedacht over de naam. De geboortegeschenkjes. De eerste kleertjes. En natuurlijk: hoe je jouw kleine mirakel wilt voorstellen aan familie en vrienden. Een origineel geboortekaartje moet de deur openzwaaien naar een gelukkig leven. Maar waar vind je een creatief geboortekaartje dat écht bij je past?

Maak je geen zorgen – hou die slapeloze nachten dus maar voor ná de geboorte. Hierbenik maakt originele geboortekaartjes die je op het lijf geschreven zijn. Unieke designs die perfect bij je passen. Een écht origineel geboortekaartje, op maat ontworpen – speciaal voor jou en je kleine wonder.

Benieuwd? Vraag nu jouw gratis offerte aan!

Het gedroomde geboortekaartje? Op maat laten maken!

Laat je jouw geboortekaartje op maat maken? Dan open je een wereld vol creatieve mogelijkheden. Een prachtige tekening, een onvergetelijke foto… Er zijn geen grenzen aan een geboortekaartje op maat. Alles is bespreekbaar. Hierbenik creëert een universum vol fantasie zoals jij het voor ogen hebt.

Heb je een idee waarop je verder wil bouwen? Wil je een bestaand geboortekaartje uit de vaste collectie laten bewerken?
Hieronder zie je enkele voorbeelden, vertrokken van het kaartje Anna uit de vaste collectie. Het tweede voorbeeld is een variant op het kaartje Sam, het laatste is gebaseerd op het kaartje Joanna.

Of heb je iets in gedachten – maar weet je niet precies hoe je dat moet vertalen naar papier? Geen nood, Hierbenik gaat doordacht te werk. Op basis van jouw voorkeur en jouw verbeelding toveren wij het perfecte geboortekaartje op maat tevoorschijn.

Begin er meteen aan: bestel jouw gratis offerte!

Een geboortekaartje op maat laten maken: hoe werkt het?

Om een uniek geboortekaartje op maat te maken, willen we weten hoe jij je kindje wil verwelkomen. Heerlijk retro of met een flinke scheut magie? Met een wervelwind van kleuren of net sober en puur? We begeleiden je stap voor stap.

Jouw geboortekaartje op maat is altijd:

 • uniek: het design wordt nooit nagemaakt of doorverkocht
 • wat jij ervan verwacht: we creëren precies wat jij voor ogen hebt
 • perfect afgewerkt: wij kennen ons vak en verfijnen zelfs de kleinste details
 • kant-en-klaar opgeleverd: wij regelen alles, van ontwerp tot drukwerk

Kijk hier eens! Zo wordt jouw geboortekaartje op maat geboren

Een geboortekaartje op maat maken is iets wonderlijks. Eerst komt het idee zachtjes kijken. Dan wordt het helderder. Het rijpt en groeit. Tot het op de wereld komt, je het vastneemt en zegt: “Perféct! Zó heb ik het altijd al gewild!”

1. Vertel ons wat je mooi vindt. Welke designs precies bij jouw gezinnetje passen. Foto of tekening? Alles kan! Bekijk onze portfolio en doe inspiratie op.

2. Wij bezorgen je een ruwe schets. Die kan je bijschaven tot het goed zit. Zo ziet die eruit:

schets geboortekaartje op maat

3. Keur je de schets goed? Dan geven we je geboortekaartje kleur. De inkleuring brengt jouw ontwerp tot leven.

inkleuring geboortekaartje op maat

4. Daarna werken we alles af tot in de fijnste details. De finale afwerking is de kers op de taart. Plots is jouw geboortekaartje er! En kan je écht beginnen genieten.

illustratie geboortekaartje op maat

Ziezo. Geen zware bevalling, toch? Je geboortekaartje op maat maken is simpel, helder én niet duur. Bovendien kies je zelf wanneer je betaalt – na stap één, twee of drie. Na je betaling verwijderen we meteen het watermerk van jouw ontwerp en is alles klaar voor druk!

Vraag nu jouw gratis offerte aan!

Kaartjes op maat? Vraag nu jouw gratis offerte aan!

  Je naam

  Je e-mail

  Aantal kaartjes per 10-tal (min.50)

  Formaat kaartje

  Omschrijving van stijl en idee (eventueel een verwijzing naar een kaartje uit de vaste collectie)

  Uitgerekende datum

  Wil je meer weten of meteen je project bespreken?